Når skal gaver til brudepiker presenteres i bryllupet?

March 24

Når skal gaver til brudepiker presenteres i bryllupet?

En brud velger ofte å takke hver av hennes brudepiker for deres deltakelse og støtte med en liten gave. Fra bryllupsdag smykker til monogrammed tote bager finnes det en rekke smakfulle gave ideer til brudepiker. Siden disse gavene er ofte ment å bli brukt i bryllupet, er det hensiktsmessig å presentere gaver brudepiker rundt tidspunktet for bryllupet. Bruden kan også presentere disse gaver en annen gang som fungerer best for henne.

Brudepike lunsj

Mange bruder kick off deres bryllup festligheter ved hosting en lunsj for sine brudepiker. Dette arrangementet, som ofte er ganske uformell, gir bruden en sjanse å slappe av med hennes brude partiet før bryllupet festlighetene overta. Brudepike lunsjen er ofte brudens første mulighet til å distribuere gaver til hennes brudepiker. Etter lunsj, kan bruden gi en gjennomtenkt tale takke hennes brudepiker som en gruppe eller individuelt og deretter presentere dem med sine gaver.

Øving middag

For bruden som ønsker å erkjenne hennes brudepiker i en mer offentlig, kan hun presentere dem med sine gaver på øving middag. Denne hendelsen holdt etter bryllupet øvelse, samler det brude partiet og både familier, og ofte nære venner og out-of-town gjestene også. Bruden kan sette av tid ved å stå opp og erkjenne hennes brudepiker og overraske dem med sine gaver. Dette er et godt tidspunkt å distribuere gaver hvis bruden forventer hennes brudepiker bruke gaver på bryllupsdagen.

Bryllupsdag

Bruder kan distribuere sine gaver på bryllupsdagen, men de bør gjøre så tidlig på denne travel dag slik at de ikke glemmer og så sine brudepiker kan bruke gaver. Hvis det brude partiet får sammen på en salong å få håret og sminke gjort før bryllupet, kan bruden presentere gaver på denne tiden. Unngå å gi gaver på bryllupsdagen Hvis varene ikke brukes av brudepiker den dagen. Gaver kan bli bare et annet element brudepiker måtte bære og holde oversikt over.

Privat

Hvis bruden velger å gi hennes tjenestepiker personlige gaver, vil hun kanskje presentere dem hver brudepike privat. Dette kan hindre kvinner fra sammenligne sine gaver og kanskje følelsen sjalu om en annens gave. Kanskje bruden ønsker å gi hennes forlover, som planla brude dusj og utdrikkingslag, en dyrere eller personlig gave enn de andre. Gi gaver privat før bryllupet kan hindre noen skade følelser.