Hva er årsakene til ungdoms vold?

May 23

Noen vurdere tenårene som en av de mest dynamiske periodene i enhver persons liv. Folk endre de mens de er tenåringer, både fysisk og, følelsesmessig, tenåringer kan finne disse endringene i seg selv og sine liv overveldende. Denne følelsen av å være overveldet er ofte årsaken til ungdoms vold. Teenage vold ta mange former, men det er årsaker til hvorfor saker som disse skjer.

Frustrasjon

Tenåringer har vanligvis en lavere terskel for emosjonelle sjokk på grunn av fysiologiske endringer i kroppen. Hormoner kan påvirke hvordan sinnet tror-hvordan tenåringen oppfatter situasjoner og gjør beslutninger. Det er vanlig for en tenåring å uventet piske opp hvis han føler at han er misforstått, unappreciated eller helt forlatt. Men må selv disse tilsynelatende normalt reaksjoner tas opp raskt; foreldre eksperter er enige om at tenåringer må være konsekvent forsterkes positivt for å oppveie voldelig tendenser.

Ytre påvirkninger

Selv om det ikke nødvendigvis kausal, innflytelser ytre som media og action film skildringer har vært knyttet til vold. Det har vært flere tilfeller hvor tenåringer har etterlignet det de ser på TV uten å vurdere konsekvensene som faktisk skjer i virkeligheten. Sterkere ytre påvirkninger er våpen og gjengen vold; tenåringer slår vanligvis til gjenger for å føle og få aksept, bør de føler de blir oversett ellers av sine foreldre eller jevnaldrende.

Alkohol og narkotika

Flere forfattere ungdoms vold tilstand som alkohol-og narkotikamisbruk blant topp grunner for teenage vold. Alkohol og narkotika, bortsett fra svekke sinnet og beslutningsprosesser evne, innpode en følelse av hensynsløs tillit til tenåringer. Tenåringer som regelmessig tar del i legemidler som bedre enn sine jevnaldrende og ofte krever at de blir sett på den måten. Dette utvikler et overlegenhet kompleks i en aldersgruppe der sosiale hierarkier er utbredt, som kan føre til ukontrollert voldelige aktiviteter.

Psykologisk skade

En tenåring tendensen til vold kan noen ganger spores tilbake til traumatiske hendelser fra barndommen. Et barn er svært utsatt for visninger fra alt og alle rundt henne; en eneste dårlig experiance kan ha forstørret og varige effekter strekker seg til tenårene. Flere vanlige psykologiske problemer inkluderer barn oppgivelse eller opplever ekstreme mengder fysisk avstraffelse som barn. Det er svært viktig å identifisere voldelige symptomer tidlig og nøye overvåke noen innebygde psykologiske problemer i ungdoms.