Ideer for Girlie omsorg pakke

December 8

Ideer for Girlie omsorg pakke

Sender en omsorg pakke er en måte å minne jenta i livet ditt du bryr deg. Om du kjenner noen som er syke eller bare ned, kan en omsorg pakke fylt med akkurat de riktige elementene muntre opp mottakeren. Jenta mi jentene i alle aldre kan bli bortskjemt, jublet opp, og føler vokse ved å motta en omsorg pakke.

Spiselige godbiter

Sende en omsorg pakke med frisk frukt er en måte å gi jenta i livet ditt en sunn, delikat godbit. Jenter med girlie smak kan nyte friske bær som jordbær. En gruppe med fersk informasjonskapsler er også nødvendig, spesielt hvis avkjølt i pastell farger eller kuttet i hjerter, blomster eller andre søte figurer. Gastronomisk sjokolade eller små kaker er deilig eventuelt. For voksne som er fortsatt jenta mi jentene på hjertet, er rosa champagne en godbit.

Underholdning

Når en jente er syk eller fast i sengen, kan du sende en omsorg pakke fylt med ting å underholde henne. Romance romaner er populære hos mange jenter. Krimromaner og fantasy bøker er også et alternativ. Magasiner fylt med kjendissladder, makeup råd og mote fotografering er populære hos mange jenta mi jentene. For kvinner som liker filmer, er romantiske komedier og filmer om kvinners vennskap en annen idé.

Helsevesenet elementer

For en venn som er syk, kan du sende en omsorg pakke fylt med helsevesenet elementer å gjøre henne føle seg bedre. Urte kosttilskudd, som hjelper mange plager, kan inkluderes. Noen organisk kosttilskudd også hjelpe humør, samt PMS-symptomer. Varmtvann flasker formet som søte dyr er rettet mot barn, men er en god gave til en jentete jente med såre muskler. Bandasjer med tegneseriefigurer eller søt design er en annen idé.

Velvære godbiter

Skjemme bort en jente som føler seg med luksuriøse bad og kropp elementer. Parfymert badesalt hjelpe slappe av såre muskler og komme inn mange fargene. Det er kroppen scrubs fylt med sjø salt og økologiske såper til å behandle huden hennes. Kremer kommer i mange varianter. Noen er fylt med fløte eller melk å berike huden; noen er organisk og lukter blomster. Øye masker som kan være frosset eller oppvarmet hjelp lindrer trette øyne, og kan finnes i søt design.