Bryllupsreise Getaways i Kentucky

December 8

Bryllupsreise Getaways i Kentucky

Kentucky tilbyr en rekke unike muligheter for romantisk bryllupsreise fluktbil. Fra tradisjonell romantiske Inns og Bed and Breakfast å trå utenfor allfarvei og nyter en mer rustikk eventyr, finnes det noe for alle. Utforsk naturskjønne hest landet, bourbon stien, bluegrass, og kupert terreng og utendørs eventyr underveis.

Lexington

Lexington, Kentucky er kjent for hester og bluegrass. For dem interessert i hester er det over 50 arter av hester på Kentucky hesten parken. Du kan også ta turer til hest gårder. For de som er interessert i bluegrass finnes Bluegrass landet kjører turen. I tillegg er det historiske herskapshusene tilgjengelig for tour, samt fire lokale bourbon destillerier: The Woodford Reserve destilleriet, Buffalo spor, fire roser og Wild Tyrkia. Lyndon House Bed & Breakfast ligger i sentrum Lexington og tilbyr en rekke bryllupsreisen pakker mellom en fullservice flukt pakke, en rekke helg målrettet av aktiviteter som turer med historiske hus eller hest gårder eller en taping av WoodSongs gamle Time Radio Hour. Flere overnattings alternativer besøk for Lexington turisme webområdets bryllupsreisen pakker.

Cumberland Gap

Hvis du leter etter en mer casual eller unike alternativet prøve å komme tilbake til naturen ved å tilbringe bryllupsreisen i en nasjonalpark. Cumberland Gap National Park er en inngangsport til vest brukt av indianere og tidlig bosettere. Det ligger i Cumberland fjellene på møtet punkt of Kentucky, Virginia og Tennessee. Utforske fjellformasjoner, fosser og grotter. Besøk mange historiske bygninger og finne ut om tidlige pionerene, borgerkrig soldater og fjellet samfunn. Utnytt Campingplasser med en RV eller telt eller leie hytta Martins gaffel. De mer eventyrlystne kan få tillatelse for ryggen landet camping.

Kentucky State Parks

For en park uten element av skrubbing det rolig skjønnhet, kan du prøve en av de mange bryllupsreise pakkene tilgjengelig gjennom Kentucky staten parkene. Pakkene inkluderer overnatting, noen måltider og andre fasiliteter aktiviteter, blomster, gavekort og sjokolade. For mer informasjon besøk webområdet Kentucky State Parks.