Hvordan overføre en Vinyl LP til Digital i Storbritannia

May 7

Hvordan overføre en Vinyl LP til Digital i Storbritannia

Vinylplater platespillere blir stadig sjeldnere og kan forringes over tid som disker warp og nåler går kjedelig. For mange musikk samlere er en tragedie. Det er mye av musikken der ute som finnes bare på vinyl LP-plater, har spilt inn over flere tiår før audiotapes, CD, MP3s kom til markedet. For å sikre at musikken i en vinyl samling er fortsatt tilgjengelig, kan musikk bli overført fra vinyl LP-plater til digitale filer. I Storbritannia finnes tjenester som vil gjøre det for deg, men det er like gjennomførbart hjemme.

Instruksjoner

Overføre Vinyl til digitale bruker en datamaskin

• Koble din platespiller til maskinens lydinngang jack. De fleste platespillere har sammensatt utganger som er fargekodet rød og gul. Du trenger en kabel som har disse i den ene enden og en 1/8-tommers hodetelefonutgang stil plugg i den andre. Eldre platespillere har ikke forsterkere bygget inn i dem, og må være koblet til en, som du deretter kan koble til datamaskinen med den samme typen kabel. Forsterkere, platespillere og de nødvendige kablene er tilgjengelig på de fleste stereo butikker.

• Dataoverføre og installere audio-redigering programvare som Audacity eller gratis Audio Editor. Begge er gratis nedlastinger som kan fange og spille lydinngang.

• Dobbeltklikk lyd-editor programmet å åpen den.

• Sette en post i din platespiller. Trykk "Spille".

• Klikk "Record" i audio editor. På slutten av hver sang, stopper posten og klikker "Stopp." Du kan så klikke "Fil" og "Lagre". Velg "MP3" som format og gi filen et navn. Det er nå digitalisert og klar til å åpnes i et musikkprogram eller brennes på CD.

Overføre Vinyl til digitalt med en CD-brenner

• Kjøpe en platespiller med en innebygd CD-brenner eller en frittstående CD-brenner som du kan koble til din platespiller. Disse er tilgjengelige fra de fleste stereoutstyr butikker. Eldre platespillere med gaffeldelte "Phono" koblinger må være knyttet til en forsterker før de kan produsere nok signal for CD-brenneren til å håndtere. Innebygd modellene har ikke dette problemet. Om nødvendig kan du koble din platespiller amp og amp til brenneren phono og sammensatt kabler.

• Sett inn en tom CD i opptakeren og plasser til å digitalisere i platespilleren. Aktivere begge.

• Trykk "Spille" på platespiller og "Record" på opptakeren. Posten overføres. En CD gjorde dette måte vil ha ett enkelt spor med alle sangene på den og vil ikke kunne hoppe fra sang til sang.

• Sett inn i datamaskinens CD-ROM-stasjon og åpne musikk-programmet. Klikk "Import CD" å lage digitale kopier av musikk på CD.

Overføre Vinyl med en tjeneste

• Be om et tilbud fra en tjeneste som registrerer LPs på CDer for deg. I Storbritannia, selskaper som søt minner vinylplater i Portsmouth, Vinyl til digitale i Birmingham og Shaw lyder i Harrow tre, Essex alle gjør dette. Prisene varierer med størrelsen på samlingen og noen ekstra funksjoner, for eksempel spor pauser, som du vil legge til.

• E-posten samlingen til den valgte tjenesten. Du må betale på forhånd av kredittkort for tjenesten og returnere Porto.

• Teste CDene kommer i posten å sikre at alle registreres riktig. Du kan sette dem inn i datamaskinens CD-ROM-stasjon og bruker musikk programmet importere dem som MP3s ved å klikke "Importer CD."