Min XBox fungerer ikke etter en oppgradering

March 8

Min XBox fungerer ikke etter en oppgradering

Nye konsollen komponenter og tilbehør inkludert trådløse adaptere, minne og harddisker kan kjøpt og installert for å oppgradere funksjonene og mulighetene for Xbox. Spillkonsoller også motta periodiske oppgraderinger til systemprogramvaren som en forutsetning for å bruke Xbox Live. Noen av disse oppgraderingene kan opprette konflikter som kan forårsake Xbox slutter å fungere. Følg strukturert feilsøking teknikker og prosedyrer for å løse eventuelle problemer som oppstår etter oppgradere maskinvaren eller programvaren for konsollen.

Instruksjoner

• Kontrollere statusen for ringene av lys på tallerkenen din konsoll-ansiktet etter oppgradering noen maskinvarekomponent. En enkelt lysringen angir generelle maskinvarefeil på grunn av feilaktig kabling eller en løs tilknytning. Slå av konsollen, koble fra alle kabler og fjerne alle tilbehør som er koblet. Re-installere hver tilbehør begynner med minne og harddisk og test enheten før den går til neste komponenten. Fortsett å legge til komponenter til kilden til det røde lyset er eliminert. Re-installere nettverk tilbehør som det siste trinnet.

• Re-installere noen oppgraderte nettverkskomponenter og starte nettverket. Hvis du ikke kan koble til Xbox Live og det er ingen maskinvare feil feil (rødt lys). slå av Xbox, modemet eller ruteren i minst 60 sekunder. Start ruteren og teste nettverket bruker en datamaskin eller annen enhet for å sikre nettverket er nettet og arbeider. Din Xbox og velg "Min Xbox," "systeminnstillinger," "Network Settings." Velg "Kablet nettverk" eller navnet på ditt trådløse nettverk og "Tekst Xbox LIVE Connection." Kontakt kundestøtte for nettverket oppgradere komponenten hvis du ikke kan koble og trenger for å løse problemer med åpne porter eller brannmurkonfigurasjonen på nettverket.

• Fjern Xbox systemminnet hurtigbufferen hvis konsollen slutter å virke etter oppgradering systemprogramvaren eller legge til "nedlastbart innhold" (DLC) for et spill. Velg "Dashboard", "System hukommelse," og trykk "Y" på kontrolleren. Trykk "X," "X", "Venstre bumperknapp," "høyre bumperknapp," "X," "X." og velge "ja" for å utføre vedlikehold. Re-installere systemet oppgraderingen eller nedlastede spillet innhold etter benytter denne prosedyren.

Tips og advarsler

  • En enkelt blinkende lysringen på konsollen indikerer vanligvis et problem med ledninger eller konfigurasjon som er typisk når du oppgraderer en komponent. Det kan vanligvis løses ved hjelp av trinnene ovenfor.
  • To blinkende ringer lys representerer vanligvis et problem med overoppheting i konsollen. Deaktivere konsollen for tre til fire timer å la den avkjøles. Alveringene lys (RROD) angir konsollen maskinvarefeil og bør du kontakte Microsoft for kundestøtte for assistanse. De vil spørre om du nylig oppgradert, oppdatert eller lagt til noen nye komponenter til konsollen så du bør ha denne informasjonen tilgjengelig.