Hvordan lære nattklubb totrinns

November 27

Hvordan lære nattklubb totrinns

Nattklubb totrinns er en langsom, romantiske dans utført av et par, med ett som leder og andre skuespill som tilhenger. De grunnleggende trinnene består av rask-rask-langsom rytme kombinasjoner. Du kan pynte det grunnleggende totrinns med ekstra svinger, spinn og andre fotarbeid kombinasjoner. Du kan også legge litt variasjon i din nattklubb totrinns dans ved å inkludere ulike salsa og tango flytter. Merk at i de grunnleggende trinn, leder og tilhenger speilet fotarbeidet til hverandre.

Instruksjoner

• Starte av fasadeforkledning hverandre. Lederen setter sin høyre hånd på den øverste venstre delen av tilhenger ryggen og tilhenger plasserer henne igjen hånd forsiktig på venstre skulder leder. Leder da utvider armen ut til siden på om skulder lengde og tilhenger plasserer hånden inni hånden.

• Leder begynner med å ta et skritt tilbake med sin venstre fot på slå av musikken, og deretter skifter hans vekt på hans høyre fot tiltakene frem med hans høyre fot på den "og av en," betyr den åttende takten med musikken etter antall en. Dette er kjent som en rock trinn. Holde inne sinn rytmen en og to, tre og fire eller "rask-rask-sakte" som de grunnleggende trinnene.

• Med sin vekt nå på sin rett, videresende foten, leder, som fortsatt står overfor sin partner - nå slik venstre omtrent to føtter og steder hans venstre fot på bakken, skiftende hans vekt på venstre fot. Tilhenger - speil imaging leder - slik rett omtrent to føtter og steder henne foten på bakken, skiftende henne vekt til hennes høyre foten.

• Lederen vil gjøre en annen rock trinn, bortsett fra denne gangen han vil gå tilbake med hans høyre fot, gjør en rask vekt Skift på høyre fot, så steg fremover igjen på venstre fot. Tilhenger ville gynge steget med sin venstre fot tilbake med en quick vekttap Skift på sin venstre fot før du går fremover igjen med hennes høyre foten.

• Den grunnleggende totrinns er ferdig som leder tar et skritt tilbake til høyre og Skift hans vekt tilbake på sin venstre fot. Tilhenger kopierer leder ved å ta et skritt tilbake til venstre og skiftende sin vekt tilbake på hennes høyre foten

Tips og advarsler

  • Opprettholde posisjonering og god holdning er viktige elementer av nattklubb Two-Step, som fleste av kommunikasjonen mellom de to danserne vil skje gjennom hånd posisjoner og retning som leder motions tilhenger.
  • Mens i two-step kan danset til mange forskjellige musikk tempo, bør nybegynnere øve på grunnleggende nattklubb totrinns lytter til treg musikk i 4/4 tid som har en fremtredende beat som er lett å identifisere og følge.