Hvor å rase Papillons

October 18

Opprinnelig kjent som det kontinentale leketøy Spanjol, er Papillon en av de eldste kjente leketøy hund rasene. Lite og bøtelagt-boned, de er levende kameraten til leiligheten liv. Papillons er mest kjent for sine stikke hull i ører utsmykket med lang "feathers» minner om en sommerfugl vinger.

Instruksjoner

Forberede valper

• Få gode avlsdyr. Finn en navn oppdretter gjennom lokale rase inbilt klubber eller Papillon Club of America. Velg formering lager er en mester blodslinje, solid temperament og arvelig sykdom eller infeksjon. Ved hjelp av oppdretter du kjøper fra kan du velge Papillons med god tegninger og egenskaper som overholder rasen målestokk.

• Registrer din kennel med AKC. Oppdrettere krever ofte at kennel navnet innlemmes i hundens registrerte navn. Dette gjøres både av hensyn til sporing blodslinjer samt for å fremme din kennel.

• Opprette en relasjon med andre oppdrettere i ditt område. Annet oppdretter kan være en enorm ressurs hvis du har spørsmål eller støter på problemer.

• Velg en innenbys veterinarian med et solid rykte. Avtal introdusere deg selv. I tilfelle en medisinsk krise, kunne et godt forhold til dyrlegen redde liv.

• Bestemme et parring par. Enten du vil være parring to av din egen hundene, eller er sammenkobling med en annen kennel stud tjenesten, vil du velge en opphav og dam som er sannsynlig å produsere farger, merker og egenskaper som du ønsker innen rasen målestokk.

• Rase hundene når demningen i estrus, som oppstår hver 6 til 7 måneder. Din dam angir hun er klar til å rase av står foran sire, med hennes bakfjerding hevet, hale feid til side.

• Forberede fødselen. Ta demningen veterinæren for regelmessige kontrollene slik moder og pups kundemarkeder normalt-dette bør inkludere røntgenstråler finner du mange av pups forventet. En typisk Papillon søppel er 2 til 3 pups. Forberede hjemme eller på kennelen fødselen ved å velge en varm, rolig område og gi det en "whelping box" med håndklær, avis eller halm.

• Overvåke din dam tett. Hjørnetann svangerskapet varer vanligvis 63 dager etter unnfangelsen. Når du merker demningen viser arbeidskraft tegn som licking henne vulva, kramper eller protrusion av væske sac, forsiktig guide henne til boksen whelping. Dette er et godt tidspunkt å varsle din vet at Arbeiderpartiet har begynt som det vil hjelpe dem å være forberedt i tilfelle en nødsituasjon.

• Hjelpe med fødselen. Du må hjelpe pups kommer fra fødselen kanalen, eller hjelpe demningen rengjøring og stimulere pups å puste. Hvis dammen i stand til å utvise en valp, viser underskriver av alvorlig smerte, eller hvis arbeidskraft stopper helt før alle valpene er født, rådføre seg din vet umiddelbart.

Bringe opp valper

• Avvenne valpene for ca 4-6 ukens av alderen. Etter 4 uker, har valpene vokst for stor til å få alle sine næring fra sin mor. Komplettere deres kosten med valp formel og myke valp mat, gradvis øke maten formel forhold til valpene spiser bare lett fuktet puppy mat av 12 ukens av alderen.

• Sosiale valpene. Valper krever hyppig håndtering og samhandling å bånd med mennesker. De trenger også utsatt for severdigheter og lyder av en husholdning. Riktig socialization sikrer at din Papillons vil integrere lett i sine fremtidige hjem.

• Veterinæren din pups. Du og din vet vil bestemme den beste tiden å starte administrere skudd og de orm medication. Det er vanlig for purebred pup å ha hatt minst noen, om ikke alle sine skudd er plassert med en ny eier.

• Søk boliger for din dukke. Bruk ord-av-munnen, Internett og trykte annonser til å annonsere din dukke. Angi en pris som vil tillate deg å gjenopprette utgifter, inkludert en rimelig fortjeneste. Nøye skjermen potensielle kjøpere å sikre de forstår behovene til Papillons. Papillons er liten, delikat hunder som ikke er ment å være utendørs hundene. Eller er de godt egnet til hjem med små barn. Som oppdretter har du plikt til å beskytte din hundene og sikre deres fremtidige lykke ved å velge ansvarlig, stabile hjem for seg.

Tips og advarsler

  • Gjøre det til en prioritet å ha din formering hundene, samt deres avkom, registrert med AKC. Ikke bare selger AKC registrert valper for en premie, men det signaliserer til kjøperne at du er en navn oppdretter.
  • Hvis du velger å mate din opphav eller dam med en Papillon inne en kennel, være forberedt på å dele dine Papillon medisinske poster med samarbeid kennel eieren. Dette gjøres for å sikre spredning av sykdommen.
  • For å beskytte helsen til din Papillons, bør du vente til det opphav og dam har nådd full modenhet før parring dem.
  • Noen dammer kan vise en nedgang i kroppstemperaturen like før whelping. Men er det en myte at alle dammer vil oppleve dette. Den mest konsekvente indikatoren på whelping er demningen ignorerer næringen for 24 timene.
  • Hundene solgt til deg i forbindelse med avl vil koste mer enn hunder solgt skal familie kjæledyr. For å beskytte hundens blodslinjer, ville hederlig oppdretter forlange du å signere en avtale om spay/neuter og beviser operasjonen før de vil gi deg dokumentene nødvendig å registrere din hundene (s) med American Kennel Club (AKC).
  • Aldri Kjøp din formering lager fra en pet lager eller "valp møllen" som deres hundene er ofte underlegen på grunn av dårlig forhold hundene er holdt i.