Hvordan bygge tillit i unge jenter

May 4

Hvordan bygge tillit i unge jenter

Tillit til unge jenter er skjøre ting ifølge Anita Gurian i New York University barn Study Center, selvtillit plummets rett rundt en jente går inn i ungdomsskolen. Plutselig kroppsbilde blir viktige og intelligens er sett på som noe å skjule. American Psychological Association også notater en farlig trend der jenter så unge som 10 begynner å føle at deres egenverd dreier seg om deres sex appell - på dette punktet, flere begynner slanking og kle seg som om de var mye eldre. Den beste måten å motvirke slik atferd og hjelp dine døtre vokse til å bli sterke, trygge kvinner er ved å bo i deres liv og bli en positiv rollemodell.

Instruksjoner

• Viser din datter akseptere din egen kropp som det er, med alle sine feil. Stadig besatt om din egen vekt og utseende, eller hennes - sender en negativ melding, at hun er bare verdifull om hun er pen og tynn. Fokuserer i stedet på å leve et anfall og sunn livsstil, og modell sunn spise valg enn griner henne å legge av chips og brus. Kle deg i en behagelig, avslappet eller profesjonell stil i stedet for å bruke timevis fokuserer for mye sminke eller shoehorning selv i trange klær laget for å gjøre deg se "sexy". Som mor er du den første og viktigste innflytelsen på din datters oppførsel som hennes kroppsbilde.

• Tillat din datter å ta risiko og la henne vite at feilen er ikke slutten av verden. Oppmuntre henne å ta risiko som er fysisk eller psykisk - helst begge. En jente som presser forbi sin komfortsone lærer at hennes evner er ikke så begrenset som hun kan har fryktet, og kan gjøre henne føle at hun kan gjøre hva hun apparater ut for å gjøre. Berolige henne at feil er en uunngåelig del av prøver noe nytt, men den sviktende og prøver deretter på nytt, er det vil føre til suksess.

• Gi din datter mange muligheter til å lykkes. Introdusere henne for en rekke aktiviteter og interesser, og følge opp noen av disse som hun viser en bestemt sikkerhet. Hvis hun er en ekspert på datamaskinen, be om hennes hjelp sette opp en personlig nettside eller se opp informasjon på nettet. Hvis hun er atletisk, oppmuntre henne å finne en sport hun liker og få henne registrert for et team. Hvis hun liker å lage mat, har hun hjelpe med måltid planlegging og forberedelser. Lykkes i ett område vil gi henne tillit å gjøre kloke valg som hun vokser.

• La din datter danne egne meninger, selv om de er i motsetning til din. Hjelpe henne innser at hennes tanker og følelser er verdifulle, og hun har rett til dem uansett. Lære å stå opp til vil du gi henne styrke til å motstå alle som prøver å øve for mye innflytelse på henne i fremtiden, for eksempel en kontrollerende kjæreste eller en uønsket venn.

• Øke din datter skal media-kunnskapsrike. Begrense sin eksponering for TV når hun er veldig ung, så hun ikke danne en vane å stole på populære mening i stedet for sin egen. Når hun er eldre, se på TV og filmer med henne, lese blader sammen og lytte til musikken hun liker. Sammen, diskutere hvordan kvinner er portrettert i media, og om dette er positive eller negative inntrykk. Lære henne å være kritisk til hva hun ser og hører så hun kan fastslå den virkelige hensikten med meldingen kringkastes.