Kul førskole-spill

December 30

Kul førskole-spill

Barn i alle aldre kan være full av energi, og førskolebarn er intet unntak. Verden er en verden av fantasi, aktivitet og engasjerende spill. Spilletid er mer enn en gang-fyllstoff. Det er kvalitetstid. Med lite omtanken og noen grunnleggende forsyninger, leker moro førskole-spill kunne ikke vært enklere.

Fryse dans

Kul førskole-spill

Ta en CD-spiller og noen hip hop musikk og fjern gulvet for denne aktiviteten. Fortelle barna å vrikke og danse om som musikken spiller, men når musikken stopper de må fryse perfekt fortsatt. Alle barn fanget går "ut" og må sitte på sidelinjen. Barn som er "out" kan klapp hendene eller stomp føttene på musikk mens de venter. Starte og stoppe musikken med forskjellige intervaller hver gang, så barna har ingen anelse om når du kan forvente fryse. Siste barnet venstre er vinneren. Inviter alle barna tilbake til gulvet for en ny runde.

Ballong Volleyball

Kul førskole-spill

Fjerne noen gulvplass, deretter knytte en streng eller vimpler mellom ryggen av to stoler på "nettet" eller legge ned en tape-linje (selv om dette er valgfritt). For denne aldersgruppen bør barn forbli sittende på bakken. De to sidene vil bop ballongen frem og prøver å la den traff bakken. Begrens ikke antall treff. Hvis boblen lander på bakken, får den andre siden et punkt.

Bean Bag boccia Ball

Kul førskole-spill

Dette er en variant av voksen spill bocce ballen. Hvert barn trenger sin egen bean bag. Like farger og størrelser saken ikke. Læreren vil kaste sin bean bag på gulvet. En etter en, hver elev vil stå ved siden av læreren og kaste sin bean bag. Målet er å ha bean bag landet nærmest til lærerens bean bag, men uten å røre den. For andre forhåndsvisninger, tape en linje ned ca 6 fot fra spillerne. Den som kaster sin bean bag nærmest linjen uten å gå over det er vinneren.

Gigantiske terninger

Dekker en middels størrelse boks med papir og nummerere sidene en gjennom seks. Har barna gjøre en stor sirkel. Hvert barn kan ta dreier rullende store terningene i midten av sirkelen. Før hvert kast, tenke på en enkel handling barna vil ha å (blinke øynene, nikke hodet, klapp hendene, hoppe, stomp føtter, slår rundt, etc.) Hvor rullet på terningen bestemmer hvor mange ganger de gjøre den bestemte handlingen. Barn kan hjelpe tenke på handlingene for.