Hvordan tegne ekte ser kattene

October 30

Hvordan tegne ekte ser kattene

Studere og bruke som en kilde til inspirasjon egne katter eller bilder av villkatter når lære for å tegne. Fange deres holdning i ro og avspilling for å forbedre tegneferdigheter og hastighet. Prøv å legge til skyggelegging og tone å skape teksturen av deres fur og mønstre på kroppene deres, for eksempel skygger, striper og flekker. Praksis deres unike varierende uttrykk, bevegelser og stillinger å utvikle den mest realistiske portretter.

Instruksjoner

• Observere en virkelige katt eller se en video av katten du ønsker å tegne ved hjelp av en videospiller. Se på cat's generelle kroppsform, hode størrelse i forhold til resten av kroppen og mannerisms og bevegelser. Se hvordan katten endrer sin holdning avhengig av situasjonen, inkludert resten, spille og aggressiv atferd.

• Ta et bilde av en katt bruker et digitalt kamera, eller finne en i et magasin som du kan rive ut. Bruke en blyant, tegne to grunnleggende trekanter over to ørene, en ellipse, en sirkel over hodet over kroppen og rektangler å dekke fire bein og hale. Bruk denne figuren diagrammet som du begynner å tegne for å forbedre din forståelse av en katt proporsjoner, som forklart av kunstneren Bob Davies hvordan tegne og male.

• Bruke grunnleggende figurene som en retningslinje som du begynner å kopiere fra livet eller et fotografi. Et fotografi kan fungerer best på dette tidlige stadiet fordi det betyr katten ikke flytte og du har tid til å øve. Begynne å legge lys blyantstreker til 130-gsm papiret, som anbefalt av maler Online, fulgte katten figur med øynene. Fjern uønsket blyantlinjer ved hjelp av en ikke-flekk viskelær.

• Legge til blyantlinjer som samsvarer katten eller katten fotografi til du er sikker på at tegningen ligner livaktig dyret. Gå over blyantstreker disposisjon med samme blyanten, men trykker lett hardere denne gangen til form, dybde og tekstur. Balansere en klart identifiserbare disposisjon med behovet for å opprette en furlike utseende. Skyggelegge med lys, feiing blyant slag til områdene katten i skyggen, som undersiden.

• Gi katten tegning liv og karakter ved å legge til ekstra skyggelegging, pels, tegninger og flere detaljer rundt øyne, lepper og værhår. Få form av ørene så livaktige som mulig. Fjern blyantlinjer som ikke samsvarer med ekte katten. Ta vare ikke for å fjerne de riktige elementene ved et uhell. Bruke en mindre viskelær eller hjørnepunktet viskelærstørrelsen for å oppnå en mer nøyaktig finish.

• Praksis teknikken med å bygge opp en ekte tegning av en katt før du oppretter din siste kunstverk. Prøv forskjellige positurer og legge til mer dybde og realisme. Da de forbedrer, satse mer på kattens uttrykk, øynene og munnen og plasseringen av ørene for å få en profesjonell, realistisk inntrykk.

Tips og advarsler

  • Ikke bli satt ved første kompleksiteten av oppgaven. Katten tegninger og positurer kan virke vanskelig å gjenskape som en tegning, men med tålmodighet og praksis kan du lære å tegne en nøyaktig og ekte ser dyr.
  • Ikke forsøk å tegne hver oppdatering av pels som dette vil ta for lang tid og bli frustrerende.