Innendørs underholdning sentre for barn i North Carolina

February 13

Innendørs underholdning sentre for barn i North Carolina

Foreldre er alltid på utkikk etter destinasjoner som er lokale, rimelig og moro for hele familien. Familier i North Carolina har flere alternativer i hele staten for innendørs familieaktiviteter. Mange av disse målene kombinere utdanning, fysisk aktivitet, kreativitet og underholdning, slik at barn og foreldre nyte opplevelsen. Uansett hvor du bor i North Carolina, har du tilgang til innendørs aktiviteter for barn i alle aldre.

Vitenskap moro

Den beste måten å lære om vitenskap er praktisk, og North Carolina gir familier vitenskapelig. Morehead Planetarium og Science Center i Chapel Hill, er en av verdens største planetarier, og har en 68-fots hvelvet star teater, flere vitenskap utstillinger, klasserom, observasjon dekk, kunstgallerier, steg hager og en gigantisk solur. Funnet sted i Charlotte er et vitenskapelig museum med daglig planer og en Imax-kino. Andre vitenskap attraksjoner inkluderer North Carolina akvariet på Roanoke-øya, Museum of Life og vitenskap i Durham, North Carolina Museum of Natural Sciences i Raleigh og fantasi stasjon Science Museum i Wilson.

Historie moro

Historie leksjoner undervist i klasserommet har en tendens til å virke kjedelig til barn. Hvis du vil at barnet begeistret for historie, å flere destinasjoner i North Carolina gjøre dette mulig. Barn elsker quirky historie og Korner's Folly i Kernersville vil ikke skuffe. Bygningen ligger på Main Street, tidligere hjem av Jules Gilmer Korner, en interiørarkitekt, painter og decorator. Hjemmet har felle dører, koselige hull, 15 peiser, barnestørrelse rom, kunstverk og veggmalerier. Andre destinasjoner i staten historie narr inkluderer til hjulene via tid Museum i Maggie Valley og Frisco Native American Museum.

Fitness moro

De yngre en person er når de lærer verdien av fitness, jo enklere blir det å leve et sunt liv. North Carolina temperaturer er vanligvis komfortabel, er utendørs morsjon ikke mulig på noen dager. Barn og familier kan nyte innendørs fitness moro på alle stjerner Family Fun Center, ligger i sentrum av Goldsboro, som tilbyr oppblåsbare tilbakesendingstestar strukturer, en arkade, softball og baseball vatt bur og en 36-hulls miniatyr golfbane. Andre innendørs treningsmuligheter i North Carolina inkluderer Jumpin' apekatten i Greenville, Monkey Joe's i Raleigh, ClimbMax klatring Center i Ashville, den Trianble Aquatic Center i Cary Raleigh is komplekse og Jellybeans Skate Center, begge ligger i Raleigh.

Scenekunst moro

De fleste barna elsker teater, musikk og kunst. North Carolina har flere destinasjoner som har ungen orienterte scenekunst utstillinger og arrangementer. ImaginOn ligger i Charlotte. I tillegg til teater og bibliotek inkluderer ImaginOn utstillinger feiringen av samfunnet mangfold, barnestørrelse scenen og Storylab, en gutt størrelse Charlotte trikken og StoryJar, fylt med datamaskinen stasjoner og spill som fremhever Fingermaling, kunst, lesing og et kostyme butikk. Andre scenekunst attraksjoner i North Carolina inkluderer Raleigh lite teater og musikk Explorium i Durham.