Prosjekt idéene til Science Fair modell av Solør systemet for klasse 4

January 22

Vitenskap messer tilbyr muligheter for barn gjelder kunnskap de lærer i klasserommet. Solsystemet er et vanlig tema i fjerde klasse vitenskap læreplanen og gir seg til en rekke demonstrasjonsmodeller. Disse modellene kan være kreativt fashioned fra enkleste materialer, gi fjerde klassinger verktøy for å lage en liten solar system for seg selv og andre.

Hengende mobiler

Barn kan konstruere en hengende mobil av solsystemet bruker enkle forsyninger. Planetene kan representeres av forskjellige fargede ballonger eller runde stykker av papp. Henge planetene der de hører hjemme i forhold til hverandre tungt gauge wire rammer sirkler holdt sammen av et kors av wire på center. Avbryte en gul tennisball i midten for å representere solen. Maling ballonger eller papp biter å representere hver planet er egenskaper. Du kan henge mobil på en stang festet til en tabell hvis nødvendig.

Dioramas

Tredimensjonale dioramas kan gjøres ved hjelp av pappesker, åpne til side, med representasjoner av scener inne. En kan bygges for hver planet og alle arrangert på et bord i rekkefølge etter avstanden fra solen. Innholdet kan detalj overflater av planetene vises. Mars overflaten, for eksempel kan gjøres krøllete røde ark til å representere det steinete terrenget. Boksene kan også males svart inne med glitter for en kveld himmel full av stjerner.

Bygge en skalamodell

Solen og planetene kan konstrueres til beregninger av relativ størrelse skalamodell. Papir mache kan bli formet over forskjellige rundt objekter. En badeball kunne papir mached og malt gule for solen. En papir mache basketball kan males fargen på Jupiter og en liten gummi ball malt blå og hvit for jorden. Denne typen prosjekt vil få barn tenker relative begrepene størrelse og skala på konkrete måter.

Human modeller

Kart over solsystemet kan opprettes ved hjelp av menneskelig planeter. Studenter kunne stå på relative avstander til hverandre. De kan bære klær med farger av planetene, eller bare den første bokstaven i planeten og har folk i publikum tror resten av ordet. De kan gi informasjon om planeten deres, for eksempel "jeg Jupiter, største planeten i solsystemet."