Hvordan jeg slå hendelsen 50 i Super Smash Bros Melee?

September 18

Hvordan jeg slå hendelsen 50 i Super Smash Bros Melee?

"Super Smash Bros Melee" er et slåssespill med episke proporsjoner. The single player og versus moduser introdusert Smash Bros en hendelse-modus der du din favoritt karakter og oppfylle en misjon å låse opp flere tegn og fartsprøver. Nest siste arrangementet, hendelsen 50, er en av de vanskeligste fordi det pits deg i en kjempe kampen mot to sjefer.

Instruksjoner

• Velg en karakter med makt. Du vil være opp mot to sjefer i dette arrangementet, så du må bruke et tegn med makt. Tegn som Bowser, Esel Kong og Ganondorf er perfekt for dette aspektet av kampen. Hver av dem har ødeleggende kraftig trekk som vil redusere din motstanders HP.

• Bruk en tung karakter. Du finner mye skade under denne hendelsen, så du må bruke et tegn som skal bo på plattformen når du har mye skade. Ikke bruk små tegn, for eksempel Ness og Prinsesse Peach, fordi de kan lett falle av plattformen med liten skade. Ved hjelp av kraftige tegn som er tung, som Bowser og Ganondorf, tillater du å ikke bare rammet hardt men også for å bo på plattformen.

• Angrep vanskeligste sjefen først. Master hånd vil være hardere av to, så før du tar mye skade, ta ut master hånd. Når du er ferdig, fokus på den annen side, crazy hånd. Med master hånd vil gjøre spesielle angrep, eller angrep med "B"-knappen. Når angripe crazy hånd, må du være raskere, så angrep med "A"-knappen.