Kinoer i Firenze, KY

August 10

Fire kinoer var i Firenze, Kentucky, området tidlig i 2011. To var svært nær Florence, og ytterligere to var i utkanten av byen i Cincinnati, Ohio. En rekke nye og eldre filmer vises ved teatrene, tilbyr beboere av Florence-filmer.

Strålende Motion Pictures Florence 14

Rave filmindustrien Firenze 14 ligger 1/2 mile fra Firenze på 7860 Mall Road, og tilbyr en rekke førstegangskjøring filmer på 15 filmen skjermene. Dens billettkontoret åpner kl 12 og billetter også kan kjøpes online gjennom teater nettsted, som er koblet i ressurser-delen. Billettene var $10 hver tidlig i 2011, med spesiell billettpriser tilgjengelig for pensjonister, barn og Matineer.

Bortsett fra viser filmer, har teater en kafé, bar/salong, spillrom og selskapslokale. Teatret kan nås på 859-282-7504.

DanBarry Dollar kinoer Turfway

DanBarry Dollar kinoer Turfway ligger 2.6 miles utenfor Florence på 7650 Turfway Road, og tilbyr en rekke filmer, fra førstegangskjøring treff på andre-run filmer på 10 skjermer sitteplasser arrangement. Alle filmer vises i Dolby Stereo og DTS Digital lyd. Førstegangskjøring kinobilletter var $8 hver tidlig i 2011, med den virkelige avtalen kommer fra andre-run funksjonen film billetter, hver var kun $3. Matiné og pensjonsrabatt billettpriser er tilgjengelig. Gratis påfyll på brus og store popcorn gjør dette teater populær. Teatret kan nås på 859-647-2828. Oppdatert filmen er på sin hjemmeside, på ressurser.

Parklandskap teater og underholdning sentrum

Parklandskap teater- og underholdningssenter ligger like utenfor Firenze i Cincinnati. Teatret bygningen, begynte som dateres til 1880, å vise stumfilmer på 1920-tallet. Interiør og eksteriør renoveringen i 1997 introduserte oppgradert utstyr og andre standardfasiliteter. Teatret har begrenset visning ganger og filmer, og sin nettside, koblet i ressurser, inkluderer filmen visninger og tider. Billettene var $2 hver tidlig i 2011, og konsesjon priser var $1. Teatret viser bare filmer med G, PG og PG-13.

DanBarry kinoer Dollar Saver - Western Hills

En DanBarry Dollar Saver, Western Hills teater, 10.2 miles fra Firenze i Cincinnati og tilbyr 12 skjermer som spiller både første - og andre-run filmer sitteplasser arrangement. Prisingen er lik Danbarry's Turfway sted, med første-løpe film billetter koster $8 hver og andre-run kinobilletter priset til $3 hver tidlig i 2011. Alle filmer vises i Dolby Stereo og DTS Digital lyd. Brus og store popcorn påfyll er gratis på dette teater, som kan nås på 513-451-2300. Nettstedet gir oppdatert kinotider og er koblet i ressurser.