Moro, gratis spill & aktiviteter for barna

April 15

Moro, gratis spill & aktiviteter for barna

Holde barna underholdt trenger ikke å være dyrt. Det er mange kreative spill og aktiviteter som kan spilles med bare et stykke papir og blyant; noen åpne en dør til naturen. Det er ingen grunn til å bruke penger når aktiviteter som involverer fantasien er gratis og vil ha barna spille i timevis.

Brev spillet

Dette spillet fungerer godt med et emne og en bokstav. Det begynner med et tema av barnas valg, slik som dyr, og deretter en bokstav er plukket, enten tilfeldig eller alle stemme på en. Barna vil deretter tenke på ord som begynner med bokstaven i deres valgte emnet og skrive dem ned. Barn med den mest riktige gjetninger vinner. For eksempel hvis temaet er dyr og bokstaven B, ville deretter ett svar være BEAR.

Fullføre historien

Med bare en blyant og papir, kan barna skrive sin egen dum historie. Barna vil hver skrive sine egne del av historien uten å vite hva alle andre har skrevet. Det begynner med ett barn begynner ved å skrive den første linjen i historien. Deretter blir papiret overlevert til neste barn som får å lese den første linjen. Det andre barnet vil deretter skrive sin linje av historien. Den første linjen i historien vil deretter dekkes av en fold i papiret slik at bare den andre linjen av historien viser. Når den tredje linjen er skrevet, den andre linjen er deretter dekket og så videre. Til slutt vil være en dum historie som barn har skrevet selv. Dette spillet fungerer best med en stor gruppe.

Besøk biblioteket

Biblioteket gir programmer og aktiviteter for barn som er gratis. Noen leser programmer mens andre innebære kunsthåndverk eller film visningene. Biblioteket har mange tjenester tilgjengelig gratis som er rettet mot barn. For å finne ut hva biblioteket har tilgjengelig, spør biblioteket for en liste over programmer, og som de er tilgjengelige.

Opprette fra naturen

Elementer fra naturen er vanligvis gratis. Disse elementene omfatter steiner, blomster, kvister, løv, sand og furu kjegle. Plukking av disse materialene er en aktivitet i seg selv. Når blader og blomster blir hentet, de kan deretter trykkes i bøker og steiner kan males på måter å ligne dyr eller insekter. Med materialer som sand kan være farget med kritt og helles i flasker for kunstprosjekter. Nettsteder som Kaboose har en rekke natur håndverk å prøve.