Italienske bryllup skikker 1600

March 31

Italienske bryllup skikker 1600

Mange av bryllupet tradisjoner vi følger i dag har røtter fra århundrer siden. Italienske bryllup skikker har vært populære siden tider av romerne. Dette kan skyldes geografiske påvirkning av andre kulturer, inkludert Hellas, Spania, Tyskland og Nord-Afrika, på italiensk skikker. Denne sammenslåing av skikker og tradisjoner gir bruder og bryllupet planleggere mange alternativer å velge mellom når du bestemmer på bryllupsseremonier.

Forslaget

Italiensk var på 1600-tallet adelsmenn. Det var spesielle regler frieri eller dating, en kvinne, og et forslag kom aldri uten tillatelse fra en brud-å-være er far. 1600-tallet italienske forslaget alltid fulgt en romantisk serenade.

Ringen

Forlovelsesringer har vært populære siden middelalderen å størkne avtale å gifte seg. Inntekter økte over tid, og bøndene ble arbeiderklassen, diamant fikk større og metaller ble mer dyrebart. Italiensk tradisjon fra 1600-tallet har bruder iført ingen gull smykker på bryllupsdagen til etter seremonien eller etter bryllupet band ble plassert på fingeren.

Medgiften

Medgift ble presentert til brudgommen og kan bestå av kontanter, gull, Husdyr, utstyr eller husholdningsartikler. Italienske familier ville ha et håp brystet for sine døtre gifte tider at de ville bidra varer i "håp" om et frieri.

Planlegging bryllup

Planlegging bryllup var en jobb som krevde stor forsiktighet. En søndag ble ansett som heldig, og en regnfull søndag var et tegn på fremtidig suksess i et ekteskap. Religiøse ganger, for eksempel faste eller bruk, var utenfor grensene for ekteskap seremonier. Juli og August var sjelden gifte tider på 1600-tallet for den enkle grunnen at det var ingen air condition eller nedkjøling. Italienerne fra 1600-tallet deltok ikke i praksis av bachelor eller bachelorette parter.

Kjole

I 1600-tallet italienske tradisjoner, brudekjole båret av bruden var vanligvis hvit og inkludert et slør. Den hvite kjolen symbolisert renhet og sløret var å hindre at brudgommen å se hans brud før seremonien, som var uflaks for et nytt ekteskap. Sløret er også et symbol av jomfruelighet, og symboliserte at bruden har aldri kjent en mann før.

Seremonien

Seremonien, eller "sposalizio," hadde en stor gjesteliste inkludert nesten hver medlem av både bruden og brudgommen. Brudgommen var ansvarlig for gå hele bryllupsfesten, i tillegg til bruden, ned midtgangen. Midtgangen vil inkludere "hindringer" som skulle symbolisere brudens dyder. Disse hindringene inkludert ting som en sopelime å symbolisere hennes housekeeping evner og en gråtende barn å symbolisere hennes mors evner.

Andre seremoni tradisjoner inkludert et bånd knyttet til dører i kirken, som representerte den kommende unionen ekteskapet. Duer er gitt for å symbolisere gleden ektepar opplevde. Heller enn å kaste ris, kalt italiensk tradisjoner for å kaste av mandler, som symboliseres de bittersøte følelsene som de kan føle.

Resepsjonen

Italiensk tradisjoner fra 1600-tallet fokusert på mat i resepsjonen. Mottakelser besto alltid for kjøtt, forretter, brød, pasta, supper, frukt, desserter og mange vinprodusenter. Under resepsjonen, ville paret knuse et glass, som representerte antall år de ville være lykkelig gift.