Hvordan glem forelskelsen & flytte på

May 19

Hvordan glem forelskelsen & flytte på

Forelsket i noen som ikke gjengjelde følelser er en smertefull opplevelse. Når du ser det er ingen sjanse for forelskelsen liker du tilbake, er det viktig å gå videre med livet ditt. Selv om det kan være en vanskelig prosess, er får over forelskelsen noe som er sunt for deg. Når du flytter, kan du åpne øynene for nye muligheter og kanskje finne nye forelsket.

Instruksjoner

• Henge ut med venner og bekrefte gamle obligasjoner. Mens du var sykepleie trengselen, kan du ha falt ut av kontakt med folk som er veldig viktig for deg. Koble med viktige personer i livet ditt å minne deg selv at det lykkelige tider når du glemme forelskelsen.

• Slutte å snakke om forelskelsen. Under forelsket, kan venner og familie ha mottatt en earful om den andre personen. I stedet snakke om deg og hva du har gjort i det siste. Det tar en stund å brekke denne vanen, men det er viktig for å flytte. De nærmest deg vil være interessert å høre ny informasjon fra deg, også.

• Ta vare på deg selv ved å spise sunn mat og bli aktive. Etter å ha forelsket i noen vier en betydelig mengde energi til å søke, og bli aktive hjelper pause du ut av brunst. Bli med et treningsstudio eller idrettslag å møte nye mennesker og ta hodet av trengselen.

• Få ut av huset for å møte nye mennesker, prøve nye opplevelser og selv ta en tur med venner. Når du har bestemt å slippe forelsket, kan du føle tap eller et ønske om å bo hjemme. Mens deg selv er viktig, gjør det til en prioritet å få ut av huset. Flere nye erfaringer du kan legge til livet ditt, jo lettere er det å sette forelsket bak deg.

• Be vennene dine om hjelp. Komme over forelsket kan skape en følelse av betydelige tap, så spør dine venner til å holde deg distrahert. Du kan be dem om hjelp med datoer, eller du kan bare ordne å gå ut med dem og ha gøy.