Om brukte trommesett

August 16

Musikkanlegg, som trommesett, kan være ganske dyrt. En måte for musikere å redusere kostnaden av utstyr som behøves for å kjøpe er å kjøpe dem brukes. Trommeslagere kan kjøpe brukte trommesett, selv merkenavn, men må sørge for at de er i god stand.

Betydning

Det finnes en rekke grunner for å kjøpe brukte trommer, og de fleste av dem gjelder kostnaden. Et betydelig antall mennesker som kjøper brukte trommer er nybegynnere. De kan finne ut om de har en affinitet for dette uten å bruke mye penger på nye trommer. Uansett årsak for å kjøpe brukte trommer må trommeslagere kunne identifisere trommer som er i god stand for å få pengene sine verdt.

Identifikasjon

Standard trommesett har fem trommer. Disse inkluderer: en bass tromme, skarp, 2 Toms og et gulv tom. Et fullstendig sett omfatter også tre cymbaler: en tur, en krasj og to Hi-hatter. Trommeslagere må også diverse tilbehør å støtte trommer og cymbaler. Dette er: Cymbal stå med vinge nøtter, Snare stativ, Hei-hat stå for Hi-hat cymbaler, Hei-hat clutch, Snare stativ, Mount for Toms, fotpedal for basstrommen, Ben for gulvet Tom og tromme nøkkel.

Typer

Trommeslagere kan kjøpe merkenavnet trommer eller av merkenavnet trommer og cymbaler. Merkenavnet trommer og cymbaler er dyrere enn av merkenavn.

Merkenavn for trommer er: Ayotte, DW, GMS, Gretsch, Ludwig, Mapex, edle og Cooley, Stillehavet, Pearl, Peavey, Premier, Remo, Rogers, Slingerland, Sonor, Tama, Taye og Yamaha.

Populære off-merket navn for trommer: Adams, CB/CB700, Maxwin, perkusjon pluss, puls, Royce, Starion, Sunlite, Thor og TKO.

Merkenavn for cymbaler er: Bosporos, Meinl, Paiste, Sabian, Ufip og Zildjian.

Off-brand navn for cymbaler inkluderer: Camber, CB, Solar, Stagg og Zilco.

Betraktninger

Vurdere å ta en erfaren trommeslager med deg når shopping for brukte trommer. Trommeslager kan kontrollere tilstanden til den brukte trommer og råd du om hva du skal se etter. For eksempel, må du sørge for at trommelen finish er i god stand, tuning kabelsko på trommer er fullført, topper og bunner av trommer finnes og at Drums ser bra. Vurdere å kjøpe din trommer fra en eldre spiller. Det er en bedre sjanse at trommer ville fått godt vare. Velg merkenavnet trommer over av merkenavn. Selv om de kan koste mer, vil de ha en høyere detaljhandel verdi. Kjøpe din trommer fra anerkjente forhandlere. Trommeslagere finner brukte trommer online på områder som Guitar Center og Drum byen Guitarland (se ressursene nedenfor).

Advarsel

Når undersøke en brukt tromme, kontroller peiling kanten er i god stand. Punktet der drumhead og trommelen skall møte er bærende kanten. Hvis lageret kanten ikke er flat, kan ikke deretter trommelen være riktig innstilt.