Hvordan selge gamle postkort

December 15

Hvordan selge gamle postkort

Gamle gamle postkort vise historisk betydning, avsløre detaljer om landskapet av samtidig opprettholde en antikk appell. Postkort samlinger kan bringe en følelse av personlig tilfredsstillelse eller produsere noen ekstra lommepenger. Overskuddet avhenger utelukkende på verdien av postkortet, som bestemmes av en kombinasjon av faktorer.

Instruksjoner

• Vurdere verdien av postkortet av undersøkelser på nettet (se ressurser), eller med selskaper som spesialiserer seg på slike samtaler. Verdien bestemmes av alder, tilstand, emnet og sjeldenhet av postkortet.

• Liste postkortet på auksjon nettsteder. Følg instruksjonene på webstedet på hvor å riktig liste postkortet. Kontroller at prisen er sammenlignbare med lignende elementer på nettstedet. Andre vintage postkort områder vil tilby å kjøpe postkortene direkte fra kollektoren. Kommunisere med forhandleren om hvordan å selge postkort til området. Forhandleren kan be om en beskrivelse og/eller fotografi av postkortet.

• Ta postkortet i til en forsendelse butikk. Finne en nærliggende forsendelse butikk på nettet (se ressurser) og gjøre en avtale. Antikviteter som vintage postkort har butikken en "ekspert" å vurdere samleobjekter. Kontroller at du har en samling av postkort å ta i en eneste. Støv og rengjør postkortene uten tarnishing delikate overflaten før du tar dem.

• Selge postkort på et auksjonshus for virkelig verdifull postkort. Auksjonshus tiltrekke en mer kunnskapsrike mengden, upping potensial til å gi en bedre fortjeneste. Finne auksjonshus online (se ressurser).