Hvordan få en Raygun på lite motstand på "Call of Duty: World at War" for PS3

November 5

«Call of Duty: World at War "er et første-person shooter spill satt i andre VERDENSKRIG som har perioden dødballer og masse historisk plott poeng. Det er noen fantastiske elementer i spillet også. En av disse elementene er latterlig over-drevet våpenet kjent som the "Ray Gun". Låse opp denne pistolen er en enkel prosess og vil hjelpe deg ikke bare i spillets single player modus, men vil også hjelpe deg i spillets multiplayer-modus.

Instruksjoner

• Start "Lite motstand" samtalen luftangrepet mot tregrensen som normalt. Gå til tre linje når alle fiendene har vært nøytralisert.

• Se på føttene mot tregrensen. Du vil se en rekke pytter. Stå i hver dam i minst to sekunder. Gå til dammen på venstre side av tregrensen og crouch. Skjermen vil riste etter et par sekunder og flere statuer vises.

• Gå opp til noen av statuene og hold knappen "bytte våpen". Du vil nå ha en ray pistol med 160 kuler. Merk: du kan ikke fylle ammo for denne pistolen med mindre du er på generelle ammo påfylling områder, som ingen fiender bære ray våpen.

Tips og advarsler

  • Når du låser den, kan du bruke ray pistolen i både single- og multiplayer moduser.