Hvordan spille Bowling terninger

June 25

Som sjanse, en enkelt terning har sløst bort utallige formuer (og de har, uten tvil, undergravde langt mer rikdom enn de har gjort). Men dice, for alle deres enkelhet, kan tjene en rekke funksjoner. I noen hender, for eksempel kan de gjøre fatalistisk instrumenter sjanse til noe langt mer godartet. I spillet av Bowling terninger, kan terninger brukes til å simulere en hyggelig kveld på banene.

Instruksjoner

• Har en spiller roll to terninger. Hvis en spiller kaster to femmere, teller dette som en streik. 6-ere, derimot, teller som rennesteinen baller. Hvis en spiller kaster to 6-ere, så spilleren mister sin tur og registrerer rammen som "0, 0". Hvis en spiller kaster eneste fem, men fortsette til trinn 2.

• La første fem dør på bordet og rulle andre dø igjen. Hvis det ruller fem, registreres rundt som en reserve. Hvis du vil, kan du tillate spillere å rulle andre dø igjen. Etter at spilleren fullfører herframe, fortsett rundt bordet mot klokken.

• Holde nøye oversikt over rammene. En rull med to femmere registreres som en streik eller "X". For brukervennlighet målingen, registrere hver første reservedeler som en "5 /". Hvis den andre dør kommer opp som et annet tall enn fem eller seks, registrere den runden som for eksempel "5, 3". Hvis du ønsker å forenkle regnestykket ytterligere, kan du registrere hver ramme som bare streik, reservedeler eller rennesteinen baller.

• Fortsatt spille 10 rammer, og holde orden på score etter hver ramme. Husk at bowling, 10 rammen kan du rulle opp til tre baller. Dette tillater deg å rulle tre streik, eller en ekstra etterfulgt av en mer kaste. Hvis du ikke minst en gnist, men kan ikke du kaste en tredje ball.

• Telleapparat opp det endelige resultatet, som i bowling. Streik er verdt 10 pinner, pluss antall pinner slått ned av de neste to ballene. Reservedeler er verdt 10pins, pluss antall pinner slått ned av bare neste ball. Hvis du scorer en streik i den første rammen, må du vente så sent som den tredje rammen til å bestemme sluttresultatet til rammen.