Hvordan ta gode bilder for skoleavisen

June 6

Hvordan ta gode bilder for skoleavisen

Mange av dagens profesjonelle fotografer fikk sin start som fotojournalister videregående eller høyskole avis. Som medvirkende fotograf skolens avis, vil du kunne forventes å gi interessant og godt sammensatt fotografier som er dokumentar i naturen. I motsetning til populær overbevisningen, en pose med dyrt utstyr er ikke nødvendig å produsere akseptable bilder. Alt du trenger er et digitalt kamera, en kompakt pek og skyt eller et speilreflekskamera (SLR) – og vilje til å dokumentet campus liv.

Instruksjoner

• Lær utstyret godt. Ta tid å kjent med hver knapp, knott og ekstern på kameraet slik at du er forberedt når en gang Foto anledningen byr seg. Les brukerhåndboken grundig og gå på flere praksis skudd før du begynner å dekke arrangementer for skolens avis.

• Opprette effektive komposisjoner bruke regelen for tredjedeler. I henhold til denne regelen, bør du tenke deg at kameraet søkeren er delt i like tre vannrett og loddrett. Hvis du vil opprette en interessant og komposisjon, sted det viktigste motivet (r) i skjæringspunktet mellom disse imaginære linjer.

• Bruk lukkerprioritetsmodus når skyting sportsarrangementer eller rask action. Lukkerprioritetsmodus, vanligvis representert som Tv eller S mest DSLR modus ringer, kan du velge ønsket lukkerhastighet mens kameraet velger en passende åpning eller linsen åpner. En lukkerhastighet på 1/1000th av et sekund er rask nok til å fryse mest rørende fag.

• Bytte modusbryteren til blender prioritert modus når skyting portretter. Denne modusen vises Av på de fleste ringer og lar deg velge størrelsen på linsen jobbmuligheter, og dermed dybdeskarpheten i det resulterende bildet. Dybdeskarpheten (DOF) er objektivets effektiv fokus på en gitt blenderåpning. Bruke en stor blenderåpning, for eksempel f/2.8 eller f/4, til uskarphet distraherende bakgrunn mens main subject forblir sterkt i fokus.

• Gjøre bruk av på kameraet flash enheten når du fotograferer dårlige eller nattestid. Mens noen anser på kameraet flash nedlatende, er det bedre å ha et brukbart, lyse bilde enn en som er mørk og usammenhengende.

• Delta på de fleste av skolens på - og off-campus hendelsene. Har kameraet klar på hver rally, talentkonkurranse, student regjeringen tale og fundraiser hendelse. Mer brukervennlig bildene du tar, jo bedre sjansene er at en eller flere merkes for publisering av skolens avisen.

• Opprettholde en vennlig, omgjengelig oppførsel. Andre studenter og ansatte vil være mer sannsynlig å være hvis du er smilende og energisk om din rolle som en avis fotograf.

Tips og advarsler

  • Digitale kameraer er foretrukket for sine nærmeste, dele enkelt resultatene, eldre film kameraer kan også brukes for skolen avisen fotografering.
  • Bruke en vidvinkel linse hvis du har en. Vidvinkel perspektiv er foretrukket i foto og dokumentar fotografi fordi det tillater deg å inkludere mye mer visuell informasjon i rammen.
  • Hvis du skyter digitalt, ta mer bilder enn du tror du vil ende opp å sende. Dette er en form for fotografisk forsikring garanterer flere flotte bilder.