Fakta om Sagebrush Lizard

April 20

Sagebrush lizard er et vanlig syn i den vestlige delen av USA. Det er ofte oppdaget nær sagebrush planter, tjene lizard sitt felles navn. Forskere, men foretrekker å kalle det Sceloporus graciosus. Det er tre varianter av sagebrush lizard i USA, den sørlige varianten, vestlige og Nord. Den sørlige varianten er begrenset til Sør-California, mens både vestlige og nordlige området til USA.

Små og skjellete

Sagebrush lizard er ingen Komodo dragon, økende til en maksimal lengde av 6 inches som voksen. Den har en overflod av skjell å beskytte kroppen kommer i fargene til brun, grå og oliven. Kvinner har en hvit eller gul kropp, mens menn har hint av blå på kroppen og noen ganger halsen også. Fordi de er små, er det fargelegging som hjelper dem skjule sagebrush å unngå rovdyr som pattedyr, fugler og slanger.

Dens hjem

Sagebrush lizard foretrekker sagebrush, men noen ganger en ørken pensel vil gjøre det bra. De foretrekker høyereliggende konsekvent, men. Sagebrush lizards er også vanligvis finnes i einebær pinelands, ofte gjemmer seg i kratt å holde en lav profil. Som alle øgler, de er kaldblodige og tidlig på morgenen, kan du ta en solte på steinene. De varierer i de vestlige landene å inkludere Idaho, California, Arizona, Oregon, Colorado, Montana og New Mexico.

Insekter pass

En måte å holde insekter ute av hagen din er å få noen sagebrush øgler å gjøre oppgaven. Sagebrush øgler brukte mye av dagen nå omkring i kratt leter etter enhver insekt de finner. Menyen består av flått, biller, maur, fluer, larvene, midd, edderkopper og bare om noen andre insekt det kan få tungen på. En studie utført ved Idaho State University fant at mens det vil spise nesten alle insekt, sagebrush lizard primært foretrekker maur.

Glem tapperhet

Sagebrush lizard er ikke en for tapperhet. Når du nærmer deg, vil det raskt Lurvet av mot sagebrush, under steiner eller i bakken Hi, velge den raskeste rømningsvei sikkerhet. Den beste tiden å få et glimt av en sagebrush øgle er på dagtid. Den tilbringer sin dag spise og sole seg og vanligvis finner en hule med en annen dyr å sove i natten. Om vinteren, ikke forvente å finne en scurrying om; i stedet vil en sagebrush øgle dvalemodus vente ut kaldt.