Deaktivere en hjørnetann Microchip

April 10

Deaktivere en hjørnetann Microchip

Microchips er implantert under huden av dyr, hovedsakelig hunder, for å identifisere eieren av en hunden som det er mistet eller stjålet. Mange veterinary klinikk og nesten alle Dyrevern er utstyrt med microchip skannere at microchipped dyrets eier informasjon. Microchips er vanligvis plassert i dyr adoptert fra Le og kan også plasseres i purebred puppies av oppdrettere. Microchips er ment å være fast når de plasseres i en hund. Den eneste måten å deaktivere en mikrobrikke i en hund er å fjerne det fra dyret.

Instruksjoner

• Finn microchip. Du kan gjøre dette ved å ta hunden din vet og har det skannet. Merk at forskjellige sjetonger krever ulike skannere. Hvis din veterinarian ikke har riktig merke skanner, kan han ikke kunne finne chip og du må kanskje prøve flere Dyrevern eller klinikker før du finner en skanner som kan.

• Planlegge en avtale med din veterinarian spesielt å evaluere den microchip plassering for å gi deg en idé om hvordan invasiv eller vanskelig operasjonen vil være å fjerne microchip. Du veterinær kan velge for å utføre noen flere prosedyrer, for eksempel ta en røntgen av microchip, til å bestemme nøyaktig hva vil være vært kirurgisk fjerning.

• Tidsramme kirurgi for å fjerne microchip. Følge noen pre kirurgisk retningslinjer som tilbys av din veterinarian.

• Har din veterinarian fjerne microchip fra dyret. Hvis du fortsatt ønsker å deaktivere microchip etter at det er fjernet fra din hunden, knuse den med en tung element, for eksempel en hammer. Dette deaktiverer effektivt microchip.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vil gå gjennom surgical mulighet å stoppe chip fra feil eller gamle informasjonsformidling, kan du kontakte produsenten av hundens microchip og diskutere omprogrammering alternativer.
  • Microchip fjerning bør bare forsøkes av en med lisens veterinarian.