Hvordan velge en bur for en Pet mus

December 6

Innenlandske mus lage hyggelig pets, som de er søt og flink og relativt lett å omsorg for. Det finnes flere alternativer for bolig pet mus inkludert ledning burene, glass eller plast tanker og modulære beholdere. Hver av disse har sine fordeler og ulemper, men samlet er plass, sikkerhet og ventilasjon. Huske på også at mus er sosiale ennå territorielle dyr.

Instruksjoner

• Plan for nok plass til minst 2 mus. Mus er selskapelig skapningene og 1 beholdt alene vil bli deprimert, aggressiv og utsatt å flykte forsøk. Ca 2 kvadrat fot gulvplass bør innkvartere 2 til 8 mus. Gulvplass spres over ulike nivåer av multilevel bur.

• Vurdere ventilasjonen i potensielle burene. Mus er utsatt for pusteproblemer fra oppbyggingen av ammoniakk i urin-gjennomvåt sengetøy. Ledning burene tilbyr den beste ventilasjonen. Glass eller plast tanker må ha en ledning maske topp der frisk luft i tanken. Modulære plastmerder som de gjort for hamstere ofte tilbyr svært dårlig ventilasjon og er også vanskelig å ta fra hverandre og som igjen forverret problemet med urin ammoniakken bygge opp.

• Vurdere sikkerheten og tryggheten av byrået. Barene på musen bur bør være nær nok sammen at du ikke kan få en finger gjennom dem. Netting på en tank burde være tilsvarende nær, og de bør passe sikkert over tanken med ingen mellomrom. Komponentene i en modulær bur burde passe tett sammen. Overvåke modulære plastmerder for tygde og erstatte tygget stykker som dette kan bli rømme luker.

• Gi leker og møbler for buret slik at det er mer enn bare en beholder. Mus liker å klatre, så innlegge stiger, tau og andre leker og hindringer. Hekkende bokser og lite hus gi dem koselig retreats.

• Fyll bunnen av byrået med sengetøy. Bruk furu spon eller korn cob sengetøy pellets. Sengetøy absorberer fuktighet og gir fuglefjell og grave materiale for mus.

• Plasser byrået på en plassering som ikke direkte sollys og utkast, og er ikke bort i et mørkt hjørne. Holde den utilgjengelig for rovdyr som hunder og katter.

Tips og advarsler

  • Fjerne og erstatte buret sengetøy to ganger i uken. Rengjør merde eller kar en gang i uken. Bruk en stålbørste for å skrape hjørnene og barer wire bur. Vask glass eller plast tanker med såpevann og desinfeksjonsmidler. Skyll og tørk godt før du erstatter musene.
  • Mus, som pilegrimer, må tygge for å trimme sine foran tenner. Kontroller din musen bolig inneholder ting for dem å tygge som hardt tre, bein, gevir eller tygge objekter som er tilgjengelige på pet levere butikker.
  • Ikke bruk cedar sengetøy i musen bur. Selv om det lukter hyggelig å Human, kan sedertre forårsake luftveisproblemer i dyr som er senger i den.
  • Ikke bruk bur laget for større dyr som marsvin eller kaniner for bolig mus. Mus unnslippe lett mellom disse mer allment linjeavstand barer.