Enkelt kristen Dating Tips

July 7

Dating verden kan være en komplisert og hjerteskjærende sted for alle. Det kan også være en utrolig opplevelse, fører deg til "Den en." Men kan som en kristen være en helt annen opplevelse. Basert på troen til den kristne tro, en person som er en kristen vil sannsynligvis vil en annen type forhold enn noen andre er ute etter.

Christian Dating Sites

Noen dating sites opprettet med kristen singler i tankene. Kristen leter etter dato eller potensiell kompis kan bli ett eller flere av disse nettstedene og finne andre kristen singler som er ute etter samme. Når du date noen som er den samme tro som deg, er sjansene du vil kunne forholde seg til hverandre bedre og holder mange av de samme idealer og verdier. Men som med alle andre områder, kan du huske at en person kan si noe på Internett, om det er sant.

Ta det rolig

Selv om du og partneren din potensielle har mye til felles, inkludert samme tro og idealer, kan det være vanskelig å få en ekte følelse for personen og din kompatibilitet innenfor en dato eller to. Med Internett dating spesielt, kan det være lett å føle seg som du vet noen bra fordi du kan har tilbrakt timer over de siste flere dager, uker eller måneder chatting på nettet. Men før du har brukt ansikt til ansikt tid med en annen person, kjenner du virkelig ham ikke. Holde første møte eller to kortere og bygge opp lengden på datoene. Bli kjent med hverandre. Kanskje selv delta kirke sammen for å sikre at du er passe godt for hverandre i alle aspekter av livet, fysisk, følelsesmessig og åndelig.

Be

Gud har gitt menneskene fri vilje, som tillater oss å gjøre våre egne valg i livet. Men betyr dette ikke at han ikke ønsker oss å slå til ham for å hjelpe med disse beslutningene. Når du har møtt noen som du føler virkelig er en god match for deg og kan være noen du ønsker å tilbringe livet med, be om det. Be Gud om å vise deg om dette er riktig valg i livet ditt. Du må se vanskelig for tegn, men de vil være der hvis du ber om det.

Åpenhet

Å være en kristen enkelt betyr at du sannsynligvis strever etter å bo ren for ekteskap. Dette kan forårsake en ulempe i dating verden, spesielt når du ikke dating andre kristne. Når du er dating, og målet ditt er å vente å oppleve fysisk intimitet før ekteskapet må kunne trygt kommunisere dette til noen du datoen, selv engangsreferansenummer datoer hvis nødvendig. Du må være forberedt på å holde fast dine idealer og ikke avkall på noe som er viktig for deg. En måte å sørge for at du holde tro mot dine idealer er å lage en liste over hvorfor du føler slik du gjør. Når du er fristet, minne deg selv på hvorfor du venter. Det er også nyttig å unngå å sette deg selv i situasjoner der du kan være fristet.