Romantisk og billig ideer for avstand relasjoner

January 21

Romantisk og billig ideer for avstand relasjoner

Enten du er fra hverandre for arbeid, skole eller personlige grunner, er det viktig å stadig minne din kjære av hvor mye de betyr for deg. Langdistanse relasjoner er ikke umulig, men de krever mye tid og krefter. Vurdere å gjøre noe spesielt for betydelige andre å fortelle dem at du tenker på dem.

Mat

Koselig er bokser billig og raskt montert. Gi ham en smak av hjem av bake noen av hans favoritt behandler og sender dem til ham i en dekorativ cookie jar eller tinn beholder. Du kan fylle godbitene så ofte du ønsker. Selv om du ikke ser andre ofte, er det ingen grunn din manns søt tann lide. Bake din behandler med kjærlighet og sende over et lite kort med dem.

Omsorg pakke

Omsorg pakker er en måte for en tendens til din kjære ens behov på avstand. Sende over noen nødvendigheter som under skjorter, boksere, sokker og Köln innimellom for å la din vet han er på hjertet. Ta et bilde av deg selv eller en merknad som sier "Jeg elsker deg." Han vil sette pris på muligheten til å gi næring til ham fra miles away.

Håndskrevet brev

Noen ganger elsker tekster og e-post bare kutte ikke den. Ta deg tid til å skrive din kjære en dyptfølt brev til henne hvor mye hun betyr for deg. En håndskrevet brev er en romantisk gest og se dine følelser skriftlig flytter henne. Bruk dekorative stasjonære kjæresten din kan lagre.

Webkameraer

Holde kontakten med kjæresten din gjennom video chatting på nettet. Dette gir deg mulighet til å se hverandre og snakke ansikt til ansikt. Når det er sent på kvelden, ringe kjæresten din og la henne en grøtaktig telefonsvarer eller sende henne en dyptfølt tekstmelding. Når hun våkner, har hun noe å smile.

Date Night

Mat levert til kjæresten din hjem og har en "middag dato" mens du video kåseri eller over telefonen. I tillegg kan du sende over eller har din kjæreste bestilling en film. Se dem på en fredag kveld på telefonen med hverandre eller diskutere dem senere på kvelden. Dato netter trenger ikke å avslutte bare fordi ikke du fysisk sammen.