Hvordan å oppdra et barn som en alenemor

January 24

Hvordan å oppdra et barn som en alenemor

Hvis du heve et barn på egen hånd, du er i godt selskap - data fra Pew Research Center viser at i USA, omtrent 25 prosent av alle husholdninger i 2011 ble ledet av en alenemor og en annen 8 prosent av single pappa. Faktisk, ifølge en artikkel i "The Atlantic", antall enslige foreldre mer enn tredoblet mellom 1960 og 2013. Mens enkelt parenthood kan være en utfordring til tider, kan det også være en svært givende opplevelse. Barn av en forelder ofte føler stor respekt for foreldre som gjør alt av seg selv, og den spesielle one-on-one tid de tilbringer sammen kan resultere i enda nærmere relasjoner enn de erfarne i familier med begge foreldrene stede.

Instruksjoner

• Se etter støtte fra venner, familie, samfunnet eller andre enslige forsørgere. Å ha andre til å hjelpe deg i et bind eller bare låne en sympatisk øret kan gi deg og dine barn følelsesmessig trygghet og styrke du trenger å gjøre det gjennom tøffe tider. Presenter barnet til en rekke personer, som hver person vil ha noe å lære ham. Oppsøke forbilder av det motsatte kjønnet, for eksempel søsken, tanter, onkler eller besteforeldre. Dette vil tillate barnet å utvikle en positiv oppfatning av at kjønn å motvirke fraværet av en far eller mor.

• Få barn involvert i husholdningen. At selv de yngste å ta ansvar for enkle oppgaver som å plukke opp leker, og har eldre ta på gjøremål som matlaging, rengjøring og omsorg for yngre søsken eller kjæledyr. Delegere husholdningenes plikter vil ikke bare frigjøre mer av din tid, men det vil hjelpe barna føler en viktig del av familiens team.

• Ta litt tid for deg selv. Innse at, mens det er vidunderlig å tilbringe tid med barna, hver gang en stund du trenger å slappe av og lade batteriene ved å gjøre noe bare for deg selv, enten det er en kveld med venner eller en kveld med en god bok. Angi en tidlig sengetid for barna, og prøv å våkne opp ekstra tidlig for å organisere litt "meg tid" ved begynnelsen og slutten av dagen.

• Gjerne dato, men vær forsiktig om når og hvordan du introdusere en potensiell kjærlighet interesse for barna dine. Ordne barnevakt når du begynner å se noen, og fortelle barna du trenger litt tid å gå ut og møte nye venner. Utsette presenterer din partner til barna til du føler forholdet er en alvorlig, stabil for å unngå risikoen for barna bli knyttet til noen som kommer til å forsvinne fra livet. Når du føler det er på tide å få partneren involvert med barna, ta det sakte og lett, ha ham dele i din familieaktiviteter litt om gangen til alle er bedre kjent.

• Gi deg selv en pause. Innse at du er gjør den beste jobben du kan, som forsørger og en forelder, men at du ikke er en superhelt og du ikke forventer perfeksjon i alle områder av livet ditt. Føle ikke skyldig om ikke å kunne gi barna alt de ønsker eller at de bare har en forelder. Bo positivt om livet sammen, og dine barn vil trolig føle godt om den, også.