Den beste måten å huset tog en Yorkie dukke

August 13

Den beste måten å huset tog en Yorkie dukke

Yorkshire Skrekkelig, eller Yorkie er søt. Deres akterdekk er ikke så søt. Training din Yorkie pup tidlig er den beste måten å sikre at hun har riktig house-trained. Å vite hvor å tog din dukke å gå utenfor er nøkkelen til vellykket house-training.

Holde seg til en tidsplan

Angi en periode som du eller en desgnated person vil ta Yorkie dukke utenfor for å gå på do. Dette skal utgangspunktet få timers må være konsekvent slik valp kan få til rutinen. Belønning og ros valpen lavishly for gå på do utenfor, selv om det er et lite beløp.

Se valpen

Yorkie dukke er smarte. De vil finne en måte å fortelle deg når de skal gå. Se valpen etter tegn til uro eller sirkle. Dette er sannsynlig indikatorer som valp har å gå til badet.

Kasse trening

Mens en kasse bør aldri være for en Yorkie dukke, kan den brukes til å hjelpe i house-training prosessen. Kasse trening fungerer fordi valpen naturlig avstår fra tisser eller pooping i kassen, dette er hvor han sover. Umiddelbart etter fjerning din Yorkie valp kasse, ta seg ytterside for en badeværelse brekke. Plasser det Yorkie dukke inne sprinkelkassen for sove ovenight eller helst han overvåkes ikke.

Tålmodighet

Yorkie pups, like alle dukke, er ivrig etter å behage sine foreldre, og dette strekker til deres eiere. Gi din valp tid å innse hva som forventes av henne. Ikke strengt disiplinere en Yorkie dukke for tisser eller pooping i huset. Bare rydde opp i rotet og ta henne utenfor. Skyve en valp er nesen i avføring eller urin er ikke bare umenneskelig, men det er ineffektive i house-training. Roping på en valp etter loven er også ineffektivt, som dukke kan ikke tilknytte umiddelbar roping med forrige handling.