Morsomme måter å lære barna om eierskap

July 21

Morsomme måter å lære barna om eierskap

Undervisning eierskap er en viktig jobb for hver forelder. Eierskap gjelder for handlinger som varer, så et barn som forstår eierskap verdsetter konsekvensene av hva han sier, gjør, bruker og sparer. Mange barn sliter i dag å fokusere på typiske oppgaver, forlater moms og dads overalt etter en morsom og moderne måte å undervise eierskap til sine barn.

Alle elsker en valp!

Få barnet ditt en valp, eller selv en kattunge, øgle, hamster eller fisk. Hvis hun ikke ønsker et dyr, kan du vurdere å tvinge det motvillige barnet til ansvar for en pet. En pet krever oppdaterte og nøyaktige oppmerksomhet, og barnet ditt vil sannsynligvis selv takk etter økende knyttet til hans eller hennes nye følgesvenn. Du kan også vurdere å ta barnet handler på et budsjett bestemt å pet.

Langsiktige prosjekter

Mange barn har en enklere tid fokuserer på oppgaver de har noen kreative kontrollen over, bare vaske eller tar ut søpla. Utendørs eller innendørs maleri prosjekter, snekring, landskapsforming og strikking er kun produktive og kreative måter for barn å lære beslutningstaking, flid, budsjettering og tid.

Gjøre dem tjene deres godtgjørelse

Det er ingen minstelønn lov for kvoter, så vurdere litt fleksibilitet når dishing ut regelmessige cash. For å unngå oppdra et bortskjemt barn som føles gaver og godbiter, gjøre et resultatkort med kategorier, inkludert generelle holdning, aktualitet, hjelp med middag, skole karakterer, fritidsaktiviteter eller noe annet som er viktig. Snu disse daglige krav til et spill og gi barna kontanter bonuser når de gir gode gjør husarbeid moro.

Hjelpe barna utvikle Elite ferdigheter

De fleste barn spille en sesong eller to av sport hvert år, men de som har helårig ambisjoner som krever jobber hver dag utvikle konkurransedyktige eierskap ferdigheter som andre ikke. Ved å forstå hva det tar for å lykkes, lære barn verdien seg høyt og arbeide flittig mot mål. Sport er et felles område av interesse for gutter og jenter, men fine og scenekunst også lære ledelse og spille viktige roller i sosialt liv.

Entreprenørskap

Mange foreldre som har råd til luksusen ønsker å undervise barna entreprenørskap. Mange fortunes er gjort gjennom forsvarlig spekulasjoner. Vurdere å gi barn $50 per uke å bruke på garasje salg eller andre kjøper-vennlig arenaer, så har dem selge varer online eller via lokale rubrikkannonser. Du får inntektene opp til $50, og noen andre fortjeneste bo med barna. Noen barn får lager megling kontoer å lære handel og investering ferdigheter.