Gratis skjult objekt spill

July 31

Gratis skjult objekt spill

Skjult objekt-spill kan høres kjedelig først, men fleste er lastet med vakker grafikk og en historie som vil raskt trekke leseren i. Det finnes flere kategorier av skjult objekt-spill, inkludert mysterium og historiske. Du kan spille disse skjult objekt-spill på nettet gratis på nettsteder som stor fisken spillene og spillet House. Søk din favoritt spillet steder for skjult objekt-spill online spill delen og starte løse gåter gratis.

Mysterium

Mens mest skjult objekt-spill har element av mysteriet i deres historie, andre bare dreie seg om løse et mysterium. I disse spillene du detektiven og dine funn er nøkkelen til å løse saken. Spenner fra mord mysterier å finne bortkommet pets, dekker disse skjult objekt-spill et bredt spekter av temaer.

Agatha Christie: Død på Nilen er basert på boken av drap kriminalforfatteren Agatha Christie og innebærer både leter etter ledetråder og ser en engasjerende historie spille ut. Nivåer er tidsbestemt, og et begrenset antall hint er tilgjengelige hvis du står fast.

I PJ Pride Pet Detective, kjæledyr har forsvunnet, og det er din jobb å finne dem. Søk gjennom en fargerik verden objekter for å løse mysteriet med rømmer dyrene og bringe dem tilbake til sine rettmessige eiere.

Mystery Case Files-serien omfatter flere online spill som gir deg midt i handlingen. Hver har en bisarr mysterium som du må løse ved å finne objekter spredt gjennom detaljerte scener. Andre typer puslespill er spredt gjennom nivåene, og oppgavene kan være ganske utfordrende til tider.

Historiske

Historiske spill lar spillerne utforske steder som faktisk eksisterer eller lære mer om livet til kjente personer. National Geographic presenterer: Herodes tapte graven og Hidden Expedition: Titanic både utfordrer spillerne til å finne elementer i disse kjente steder. Velge å utforske sunkne restene av Titanic eller søke etter elementer i gamle graven til kong Herodes.

Midnight mysterier: Edgar Allen Poe konspirasjon skjult objekt spillet setter en vri på det virkelige liv av Edgar Allen Poe. Hevde at han faktisk ble myrdet, må du finne ledetråder for å bevise at din konspirasjonsteori er riktig. Spøkelser og tegn fra dikterens fungerer gir hint underveis. Dette skumle spillet er en du ønsker å spille med lysene på.

Historier

Spill som sterkt dreier en sentral historie legge til spenningen av skjult objekt spillet. I stedet for bare å finne elementer, du er også engasjert i komplekse historien og racing å finne ut hva som skjer videre. Samantha Swift serien gir intrikate oppgaver og nivåer å utforske i et actionfylt eventyrspill. Mortimer Beck og tiden paradoks sender du på en vill ri gjennom tiden som du søker etter tapte elementer som spenner over åtte forskjellige tidsepoker. Disse spillene vil fengsle deg til slutten.