Hvordan holder jeg en fullvoksen Chihuahua & en valp Chihuahua fra å spise hverandres mat?

December 31

Hvordan holder jeg en fullvoksen Chihuahua & en valp Chihuahua fra å spise hverandres mat?

Din Chihuahua dukke har en mindre munn og ulike diettbehov enn en fullvoksen, voksen Chihuahua. Du ønsker ikke noen av dem å spise andre mat. Dette vil ikke skade noen av dem, men det resulterer ofte i valpen ikke har tilstrekkelig tilgang til riktig ernæring som det mobbet ut av veien av større hunden. For å holde den andre fra invadere feil maten bolle, er det noe du kan gjøre.

Instruksjoner

• Sette mat i to forskjellige utseende boller. Bruke samme bolle for samme hunden hver gang. Når dukke eller voksen hund ser sin bolle, starter hunden å identifisere dette som sin mat.

• Plasser dukke og voksen Chihuahua matskålen i separate rom. Kontroller at minst én av bollene er bak en lukket døren.

• Sette hundene i separate rom men mate dem samtidig. Lukk er døren til holde Chihuahua separat. Tillate eldre hunden å mate for en bestemt tidsperiode, for eksempel 30 minutter to ganger om dagen, og tre ganger om dagen for valpen.

• Skjenne enten hunden hvis den prøver å invadere den andre hunden mate plass. Hvis en hund i et rom uten en dør, kan det forsøke å gå mot andre hundens fôring plass. Selv om det er vellykket fordi døren er lukket, forsterke at handlingen ikke er akseptabelt. Si "Nei" og direkte tilbake til sin egen plass.

• Plukke opp mat boller og lar hundene å blandes.