Tips om maleri høydepunkter

December 25

Tips om maleri høydepunkter

Høydepunkter på objekter forekommer på punktet der lyset treffer den. I motsetning til populær overbevisningen, natur høydepunkter er ikke en ren hvit, men i stedet er en kombinasjon av farger fra objektet selv og i området rundt. Høydepunkter skal de letteste, lyseste områdene i et maleri. Mens kunstnere vanligvis male høydepunkter sist, krever får de beste resultatene litt planlegging før du begynner å male.

Finne høydepunkter

Den enkleste måten å begynne å forstå høydepunkter er å sette opp et fortsatt liv. Dette kan være så enkelt som å plassere en apple på et bord nær en utenfor vinduet. Lys vil skinne smarteste på stedet som er nærmest lyskilden. Dette stedet er der hvor høydepunktet, vanligvis et lite område omgitt av mindre intens lysstyrke rundt.

Ikke bruk ren hvit for høydepunkter

Høydepunktene er aldri en ren hvit farge. De er faktisk består av flere farger, hver varierer avhengig av tiden på dagen, retning lyset refleksjon, fargen på objektet og fargen på varen objektet sitter på, blant annet. Bruk aldri sant hvit maling gjengi høydepunkter. I stedet legge til små mengder farge fra objektet og dets miljø å skildre et mer realistisk høydepunkt.

Unngå bruk av overhead belysning

Aldri prøve å finne høydepunktene på et objekt som sitter under en overhead fluorescerende lys innslag. Utformet for å distribuere lys mye og jevnt, vil disse fixtures vaske ut noen høydepunkter som du kan se naturlig, for eksempel når solen strømmer i fra et vindu.

Mulig maling av livet

Et fotografi-kamera krever lys for å skape et bilde. Legger til lys i et bilde, vil mange av høydepunktene kan du se naturlig vaske. Mens en profesjonell maler kunne tolke høydepunkter fra et fotografi vellykket, denne evnen kommer fra års erfaring og en solid forståelse av hvordan lyset og skygger skjemaet.

Planlegge kontrasten av komposisjonen tidlig

Flere elementer går inn i en god maleri, hvorav ett er kontrasten mellom lys og mørke deler av en komposisjon. At din høydepunkter er letteste, klareste fargene i din maleri tilbyr tiltalende resultater. Å gjøre dette skje kan ta noen planlegging før du begynner å male. Vis komposisjonen som et svart-hvitt-bilde. Vurdere de mørkeste områdene og de lyseste områdene. Om maleri fra naturen eller et bilde, må du kanskje justere den "virkeligheten" å ende opp med en sammensetning som er de mest tiltalende for seere.