Hvordan velge statisk støt actionfigurer

March 22

Statisk støt er en karakter utviklet av DC/milepæl for nå nedlagte WB nettverk. Serien varte i fire sesonger, fra 2000 til 2004, selv om repriser av og til vises på Cartoon Network. Populariteten til statisk støt tegnet kom som en hyggelig overraskelse både DC og hodet skaperen Dwayne McDuffie, som har blitt rost for sin utvikling av en sterk, African-American superhelt. Statisk støt forblir en elskede DC karakter, er varehandel for showet svært begrenset.

Instruksjoner

Velg Static Shock actionfigurer

• Forstå det er ingen offisielle versjoner av statisk støt actionfigurer, eller er det noen planer om å gjøre det i fremtiden. Når showet endte sin kjøre i 2004, var det snakk om en femte sesong utvikles, så lenge en handling figur linjen ble opprettet i prosessen. Imidlertid falt både avtaler gjennom.

• Søk etter begrenset antall statisk støt leker som ble gjort tilgjengelig via t restauranter i 2004. Fire forskjellige figurer ble gjort for denne kampanjen, som ble tilbudt i hele landet. Disse brikkene er svært sjeldne, men og nesten umulig å finne.

• Hold øye på det offisielle nettstedet for statisk støt (se ressursene nedenfor) for oppdatert informasjon om potensielle actionfigur utgivelser. Mens du venter for nyheter, kan du bla området for å lære mer om statisk støt og nyte noen interaktive spill.

• Plukk opp noen DVDer å tilfredsstille ditt for statisk støt memorabilia. Du kan velge de offisielle serien DVDene, eller du kan søke etter "Justice League ubegrenset" serien, som har statisk støt for en kort tid. Statisk støt vises også i et utvalgt antall vanlige Justice League episoder.

• Skrive til DC/milepæl, skaperne av statisk støt å la din stemme bli hørt. La hodet på disse selskapene vet du er interessert i å se en statisk støt handling figur linje. Du finner kontaktinformasjon på DC Comics og Dwayne McDuffie Web steder (se ressursene nedenfor).

Tips og advarsler

  • Til tross for det er ingen offisiell statisk støt-produkter på markedet enn t tallene, du kan noen ganger kommer over en selger tilbyr statisk støt actionfigurer. Produktene ulisensiert anses ikke samleobjekter og kan være av tvilsom kvalitet.