Hvordan starte din egen kassejournalen

March 28

Hvordan starte en daglig journal.

Instruksjoner

Hvordan starte din egen kassejournalen

En daglig journal kan være nyttig å dokumentere hendelser, tanker eller dagliglivet. Noen kan starte en journal når som helst. Du kan registrere ditt livs opplevelser i en journal og holde det på et trygt sted vekk fra andre. Mange forfattere, journalister og publicists holde nøyaktig loggoppføringer. Du trenger imidlertid ikke å være en kjent person å starte din egen journal.

• En journal kan være nyttig i å uttrykke innerste tanker, dine dypeste følelser, begjær og selv dine observasjoner og meninger. Holde en journal kan hjelpe oss forstår folk bedre og kan bistå i å få deg gjennom vanskelige tider. Registrere daglige hendelser kan faktisk være terapeutisk på mange måter. I tillegg er privat journalen noe som du ser på i fremtiden.

• Hvis du har minneverdige hendelser som, eksamen, bursdager, romanser og prestasjoner, er disse hendelsene verdt dokumentere. Husk, det er journalen og burde være holdt privat dersom du føler behov for å dele. For å komme i gang, alt du trenger er å kjøpe en journal skriver skrive bok, må du sette datoen øverst i hver oppføring. Datoer kan tjene en betydning for litt tid i fjern fremtid.