Isbryter aktiviteter for den første dagen av skolen

October 21

Isbryter aktiviteter for den første dagen av skolen

Den første dagen av skolen kan være nervepirrende for noen barn, spesielt hvis de nye elevene i klassen. Spiller isbrytere i klassen kan hjelpe barn å slappe av og oppretter en positiv atmosfære. Ikke bare en isbryter hjelper klassekamerater bli kjent med hverandre, spesielt de som er sjenert, men de kan hjelpe lærere med å bli kjent med elevene, også.

Navnet spillet

Navnet spillet er en av de enkleste isbrytere for barn på den første dagen av skolen. Når barna sitter, introduserer det første barnet i den første raden seg selv. Deretter gjentar det andre barnet i den andre raden navnet på det første barnet, sa, for eksempel "Dette er Bryan og jeg Susan." Tredje barn så husker navnene på de to første barna og introduserer seg selv. Spillet fortsetter på denne måten til den siste personen i klassen navn alle før ham og introduserer seg selv. For å gjøre spillet vanskeligere, kan du be barn å ikke bare navnet, men deres favoritt farger også. Denne isbryter er ideelt for å hjelpe barn husker deres klassekamerater navn.

Sant eller usant

I denne isbryteren spør hvert barn å skrive ned på et stykke papir en sannheten om seg selv og to ting om seg selv som ikke er sant. Én kaller hvert barn komme foran klassen og lese hva hun skrev. Klassen vil gjette hva de tror en sant utsagn er og kan også få noen ler, avhengig av hvor sprø sann og USANN utsagn er. Denne isbryter ikke bare gir barn en sjanse å avsløre noe interessant om seg selv, men hjelper alle å få litt bedre kjent med hverandre.

Hvem er jeg?

Dette spillet fungerer med både tilbake og nye elever. Har hvert barn skrive to eller tre setninger om seg selv uten å avsløre for mye. For eksempel "Jeg er god i matte" og "Jeg traff en home run i fjorårets baseball spillet." Alle gir læreren hva han skrev; læreren leser hver høyt og elevene prøve å gjette hvem personen er basert på holdepunkt gitt. Elever som har vært klassekamerater før kunne gjette lett, men dette er en god måte for elevene å bli kjent med andre. I tillegg vil returnere elevene også lære om nye elevene.

Elevenes forventninger

I begynnelsen av året spør noen lærere elevene hva de forventer fra læreren eller klassen. En måte å gjøre dette er gjennom en isbryter som barn arbeider sammen. Del klassen inn i grupper og be hver gruppe å lage en liste over forventningene. På slutten av aktiviteten, kan du be hver gruppe å lese listen høyt og skrive forventningene på tavla. Klassen og læreren vil innse at noen forventninger er de samme, og klassen og lærer kan oppdage nye forventninger. Likeledes, læreren kan fortelle elevene sine forventninger til klassen.