Hva er fordelene med Nylon gitarstrenger

June 19

Hva er fordelene med Nylon gitarstrenger

Fordelene med nylon gitarstrenger er svært subjektive. Nylon strenger lyden og følelsen annerledes enn stål gitarstrenger og noen nybegynnere finne at de er lettere på fingrene.

Tone

Nylon strenger produsere en mykere og dempet tone enn stål strenger. Selv om designet for klassisk gitar musikk, kan nylon strenger brukes i alle musikalske stilen.

Komposisjon

Nylon streng sett består av glatt plast nylon etter tre strengene og metall-sår strandet nylon kjerner for bunnen tre strengene.

Tykkelsen

Nylon strenger er tykkere enn stål strenger, spesielt de øverste tre strengene.

Spenning

Nylon gitarstrenger produsere mindre spenning enn stål strenger, og det er derfor de synes å "føle" bedre for nybegynnere.

Gitar og streng bytte

Nylon strenger er laget uttrykkelig for bruk med klassiske gitarer og bør ikke settes på gitar designet for stål strenger. Selv om ingen skade kommer til stål-strengs gitar, er instrumentets mutter og salen kuttet til tynnere stål strenger, som vil føre nylon strenger å være feil satt inn. Aldri sette stål strenger på en klassisk gitar, som alvorlig skade oppstår på grunn av høyere streng spenning.

Beste Nylon strenger

Beste strengene er de som kan ørene og er behagelig å spille, uansett kostnad eller omdømme. En streng merkevare kan høres og spille fin en gitar og ikke en annen, så eksperimentering er nøkkelen til å velge riktig nylon strengen for deg.