Konsekvensene av konflikten unngåelse

May 31

Konsekvensene av konflikten unngåelse

Når et problem eller en konflikt oppstår, kan du føler at det er enklere å ignorere den eller "la det gå" enn å håndtere den head-on umiddelbart. Mens denne taktikken kan fungere i enkelte situasjoner, kan unngå konflikt rase andre følelser som kan veie tungt på du på lang sikt, som kan påvirke din holdning, stress nivå og psykisk helse. I henhold til medical ledelse fra gruppen Hekman, en bør "tilnærming konflikt ved å anerkjenne at det er uunngåelig, og at det er en forutsetning, og et biprodukt-endring."

Evigvarende dårlig oppførsel

Hvis du er stadig å unngå konflikt med visse kollega, venn eller et familiemedlem som kan gjøre eller si ting som du ikke er enig med, de aktuelle vil aldri se perspektiv eller selv prøver å endre sine holdninger eller handlinger fordi de ikke vet at har du et problem med dem. For eksempel hvis din kollega gjør off-farger bemerkninger som du ikke liker, og ignorerer dem, vil han fortsette med dette dårlig siden du ikke møte ham om det. I stedet, hvis du tar ham til side og forklare ham at du er komfortabel med visse ting han har sagt, han slutte ut av respekt for dine ønsker.

Depresjon

Hvis du ikke konfrontere folk eller situasjoner som gjør deg sint eller ubehagelig, kan du bli deprimert og mindre sikker. Du kan føle at ingen bryr seg om hva du føler, og dette kan føre til ensomhet og uttak. Du kan begynne å ta visse situasjoner personlig når det faktisk, det kan ikke være om deg hele. Ingen kan vite hvordan du føler før du vocalize dine tanker og følelser til de rundt deg.

Beslutninger

Konflikten er ofte en måte der to parter, for eksempel to avdelinger på et kontor, komme til en gjensidig enighet resultat. Men hvis en person ikke vocalize hennes tanker når konflikter oppstår, deretter stemmen vil ikke bli hørt, og resultatet vil ikke være en del av den endelige avgjørelsen. Unngå konflikt kan isolere deg fra beslutningsprosessen og kan få deg jobb i tilfeller du ikke enig siden du ikke artikulere dine tanker og følelser når konflikten oppstod.

Passiv aggressiv atferd

De som unngår konflikt ofte Bruk passiv aggresjon som forsvarer mekanikk for å takle hjelpeløshet som kommer fra ikke å kunne konfrontere problemer. Passiv aggressiv atferd er en indirekte måte å uttrykke sine følelser som stammer fra repressing sine følelser før de dukker opp i svært negativt og potensielt nedlatende måter. Passiv aggressiv atferd kan være svært skadelige til relasjoner av alle natur, fra familien til forretningsforbindelser.