Avfallshåndtering av metall utklipp

February 23

Resirkulering av skrapmetall omfatter alle typer metaller som kobber, kobber, stål, aluminium, bly sink og mange høy temperatur legeringer. Du har valget mellom å kontakte firmaet lokale avfallshåndtering, eller gjenvinning selskap, å håndtere disponering av skrapmetall. Valget avhenger av om du vil betale en avgift for å få den fjernet eller bli betalt for sin verdi. Gjenvinning gammelt metall bidrar til å holde miljøet rent og reduserer rommet avfall tar opp i en søppelfylling.

Instruksjoner

• Samle alle dine skrapmetall. Metallet kan være i noen form eller tilstand, men prisen fra resirkuleringsanlegg kan avhenge av tilstanden og kilde av metall vrak.

• Sortere metall i hauger av type. De fleste gjenvinnere krever at du presort din metall for å hjelpe dem i klassifisere det og beregner betalinger. Hver type metall har en annen pris. Prisen varierer daglig, avhengig av økonomiske faktorer, etterspørsel og salgbarhet.

• Kontakt lokale resirkulering i ditt område og be for betaling priser for typer metall du har å selge. Resirkulert skrapmetall er en vare og pris ulike kjøperne vil betale varierer.

• Spør gjenvinningsanlegg hvis de gir av avfall. De fleste gjenvinnere forlange du å bringe skrap til dem.