Enkel Science elektromagnetisk prosjekter

March 13

Enkel Science elektromagnetisk prosjekter

Elektromagnetisme er en av de fire grunnleggende interaksjonene i naturen. Det er ansvarlig for kreftene som holder elektroner og protoner innenfor selve atomene i vår verden. Demonstrasjoner av elektromagnetisk energi og interaksjoner kan gjøres med enkle vitenskapelige eksperimenter. Disse kan brukes i leksjonen planer, vitenskap messer eller bare en interessant måte å demonstrere vår verden i aksjon.

Elektromagnetisk Motor

En liten motor demonstrere elektromagnetisk energi kan gjøres med noen enkle materialer. Pakke 3 fot av kobbertråd rundt en vanlig D cellers batteri, forlater en tomme eller mer av wire på hver ende for kundeemner. Slip spolen av batteriet og vikle hver bly ende en gang rundt sirkelen av kobbertråd å feste det til en bunt. La bly endene stikker ut til siden. Gni toppen bare for hver leder med sandpapir. Sett inn batteriet i en batteriholder og bruke dobbeltsidig tape for å stikke en magnet øverst på batteriet. Fest kobbertråd fører til sporene på batteriholderen. Justere din føre ledninger hvis "motoren" ikke begynner spinning.

Faradays magnetisk induksjon eksperiment

Opprette en enhet som viser hvordan et magnetfelt induserer energi er resultatet av dette eksperimentet. Pakk en coil av belagt kobbertråd rundt et papir rør som en liten del av en toalettpapir. La kabelendene som kundeemner, og knytte dem til en liten spenning tester. Kjøre en magnet gjennom røret, og se hva som skjer på måleren. Som magneten passerer gjennom røret, vil måleren oppdage endringer i magnetfeltet. Denne enheten er enkel, lett å lage og en sikker demonstrasjon av elektromagnetisme.

Brus flaske Magnetometer

Solstormer påvirker jordens magnetfelt og føre til små endringer kalt magnetiske stormer. En magnetometer sanser endringene og kan vise når de oppstår. Vask og tørr en to liter brus flaske og skjær flasken i halvparten ca 1/3 ned flasken. Fyll bunnen fire inches av flasken med sand. Lage et hull i cap av flasken. Konstruere meter ved liming en liten bar magnet for øverst i midten på en indeks kortet. Fest en del av halm rett over magnet. Nå lim et 1/2-inch sirkulær speil til midten av kortet. Kjør tråden gjennom halmen og knytte den til en trekant med to inches over som en kleshenger. Kjøre et lengre stykke tråden gjennom hullet i flaske cap, og henge magnetometer inne i flasken så det svinger fritt. Tape flaske sidene tilbake sammen slik at de er sikre; fest tråden av lokket på plass. Plasser flasken på jevnt underlag, og direkte en lampe slik at speilet gjenspeiler et sted på en nærliggende vegg rundt seks fot fra flasken. Observere magnetiske endring som magnetometer påvirkes av jordens magnetfelt.

En enkel elektromagnet

Dette prosjektet viser faktoren av makten av magnetisme. Pakk en myk jern nagle med rundt 60 inches isolert kobbertråd. La endene av kabelen utsatt. Fest endepunktene til en lav spenning DC strømforsyning. Sted jernspon på en arbeidsflate i nærheten spiker og slå av og på. Observere elektromagnetisk effekten. Eksperimentet kan justeres ved hjelp av mer eller mindre, wire og observere forskjellene.