Hvordan lages en olje Derrick?

May 1

Olje- og gassproduksjonen i USA og verden er en multibillion dollar industri. Vitenskapen bak hvordan maskiner ta olje og gass fra bakken har endret litt i en hundre år, med ryggraden som standard olje kjører. Kjører er arbeidshesten oljeproduksjon, består av flere deler som arbeider sammen for å lage maskiner.

Forberedelse

En olje mannskapet kommer ut og fjerner land rusk, graver en kjeller i utklipp og steiner funnet boring og graver det primære bore hullet. Kjører sitter over dette hullet. Med bakken forberedt, bringe lastebiler eller helikopter i derrick deler for bygging.

Derrick

Arbeidere bygge en stor, oppreist del over viktigste bore hull, som den viktigste plattformen støtter. Denne rammen eller tårnet over viktigste bore hull er faktisk kjører. Kjører støtter en lang bevæpnede vinsj vektet i den ene enden med kjede på den andre. Armen heiser tungt utstyr inkludert viktigste bore. Noen boretårn har ikke en arm, men en grunnleggende Heising kjeden koblet til kjører.

Drill

En casing dekker interiøret primære bore hull for å holde linjen fra skjulte i på seg selv. Borestrengen er koblet til kjører og arbeidere lavere primære drill kragen og bit i hullet. Diesel motorer og generatorer makt primære drill og derrick vinsjen samt annet elektrisk utstyr brakt til området.

Kjølesystem

Borekronen får varmt kutte gjennom smuss og rock og trenger et kjølesystem. Uten den, drill ville overopphetes og borekronen ville bryte. Rør og slanger hell våt gjørme og vann inn i bore hull og bringe den tilbake til overflaten for resirkulering. Som hullet blir større, legge mannskap rør til bore å imøtekomme den ekstra lengden nødvendig.