Hvor å tog en dukke å gå Potty utenfor

August 11

Hvor å tog en dukke å gå Potty utenfor

Undervisning en valp å eliminere utendørs er en av de viktigste og mest grunnleggende tingene å gjøre når først anskaffe et nytt familiemedlem. Noe dukke tar litt lenger tid enn andre til å "få det". Høyst dukke forstår hva som ventes av dem innen en uke av opplæring. Jo mer tid du er stand til å tilbringe med din dukke mens lærer ham å gå potty utenfor, vil jo raskere han ta på.

Instruksjoner

• Kasse din valp i en crate som er stor nok for det dukke å stå opp, snu og ligge. Buret bør ikke være stor nok hvor han kan eliminere i ene enden og flytte til den andre enden for å unngå rot. Valper bør ikke være igjen inne sprinkelkassen mer enn to-tre timer. Han skulle være i kassen når du ikke kan se ham.

• Ta valpen ut av esken når du er klar til å ta seg ytterside. Bære ham ut døren og til området der du vil ha ham å eliminere. Bærer ham sikrer at han ikke kan eliminere etasje underveis på utsiden.

• Plasser ham på området hvor du ønske seg å eliminere. Gi en kommando, hvis du liker, for eksempel "hastverk" eller "få opptatt." Når valpen urin eller defekt, prise ham sjenerøst og gir en liten godbit.

• Lag en tidsplan. Valpen bør tas utenfor regelmessig og minst annenhver time. Holde en "se" på ham. Hvis han begynner å løpe rundt i sirkler og snuse langs gulvet, ta seg ytterside.

Tips og advarsler

  • Fôring valpen regelmessig vil hjelpe deg å bedømme når han trenger å gå på do. Ikke tilby mat eller vann etter 20: 00
  • Høyst dukke vil eliminere innen en halv time etter spising. Valper burde være matet tre ganger om dagen.
  • Valper som ikke er brukt bånd og en krage kan kjempe kragen og bruke hele tiden å være redd eller defensive. En ung dukke går ikke langt fra deg så du kan eventuelt ta seg ytterside og sette ham ned på gresset i et trygt område uten bånd. Det beste alternativet men er å kjøpe en justerbar sele og sette dette på valpen og bare holde den på ham. Koble leiekontrakten til denne sele når han er utenfor.