Hva apparater har magneter i dem?

June 5

Hva apparater har magneter i dem?

Enkel, rimelig og påtrengende, magneter serverer mange funksjoner i husholdningsapparater. De utgjør vesentlige deler av hver elektrisk motor, styrkeproduksjonen som gjør motor spinn. De tjener som pålitelig låsene å holde dører lukket uten en komplisert mekanisme. Og de holder elementer fast på plass, gjør husarbeid enklere. Bruk av magneter varierer fra trivielle til avgjørende, men de alle gjøre livet litt enklere.

Kjøleskap

I 1956 vedtok kongressen kjøleskap Safety Act, mandat en enkelt, pengeskap måte å åpen en døren til kjøleskapet fra innsiden. Før den tiden ville barn bli fanget i kasserte kjøleskap har en dør låsemekanismen. Siden da har nesten alle kjøleskap magnetiske døren sel. De er sterke nok å holde døren lukket, men kan frigi døren hvis et lite trykk fra innsiden.

Mikrobølgeovn

Inne din mikrobølgeovn produserer et vakuum-rør som kalles en magnetron mikrobølger (korte radiobølger) som varme maten. Røret bruker et sett med sterke magneter og høyspent strøm for å generere mikrobølgeovn sterk nok til å koke vann, bake en potet eller pop popcorn.

Bokseåpner

En elektrisk kan åpen holder lokket på plass med en sterk magnet, så kutt innenfor kanten av lokket. Når dekslet fjernes, holder magneten den på plass slik at du kan ta kan og innholdet. En hastig rykk på lokket trekker den av magneten slik at du kan erstatte den.

Støvsuger

Støvsugers elektrisk motor inneholder et sett av elektromagneter. Når du slår strømmen, strøm flyter i magneter, styrkeproduksjonen som gjør motor spinn. Noen elektriske motorer bruker permanente magneter, noen har elektromagneter, men de alle er avhengig av et bevegelige magnetfelt.