Liste over universiteter å donere hester for vitenskap

May 30

Liste over universiteter å donere hester for vitenskap

Eie hester kan være en utfordring. Noen ganger en hest kan bli syke og trenger spesiell behandling, eller en eier kommer i en hard flekk og hestene må plasseres i et annet hjem, raskt. I noen av disse tilfellene, kan donasjon av hester til et universitet for forskning være et alternativ. Velge et anerkjent universitet er avgjørende for ansvarlig hesten eieren.

Texas A & M University

Ved avdeling for dyr vitenskap ved Texas A & M University er en av premieren hest forskning og medisinske sentre i USA. Dette anlegget ligger i College Station, Texas, og gjør en rekke forskning i alt fra helse til ytelsesfaktorer. Hest akseptert for donasjon er godt tatt vare på beste fasilitetene. Hester må oppfylle visse vilkår, så kontakter universitetet er nødvendig før donasjon.

Texas A & M UniversityInstitutt for husdyr vitenskapDr. Gary Acuff, Professor og leder133 Kleberg2471 TAMUCollege Station, TX 77843-2471(979) [email protected]

Colorado State University

CSU (Colorado State University) har en annen fremragende dyr vitenskap program som har fokus på equine studier. Reproduksjon, ernæring, ortopedi og et hovslager program har alle behov for donasjoner fra tid til annen for å holde elevene på sporet. Kontakt universitetet for å se nøyaktig hva slags hester er nødvendig.

Colorado State University Equine Sciences701 S. Overland TrailFort Collins, CO 80523-1679(970) 491-8373 (telefon)(970) 491-8419 (faks)

Cal Poly

California college Cal Poly er en annen utmerket valg for donasjon av din hest til vitenskapelig studie. Mens dette universitetet har sin egen flokk av hester for studier, er det noen tilfeller der det vil ta i dyr til forskningsformål. Kontakt universitetet for konkrete spørsmål om deres behov og hva du har å tilby.

Dyr informatikk InstituttCalifornia Polytechnic State UniversitySan Luis Obispo, CA 93407(805) 756-2419 (telefon)(805) 756-5069 (faks)[email protected]