Hvordan bli en Foster foreldre i Austin, Texas

December 27

Hvordan bli en Foster foreldre i Austin, Texas

Over hele landet, er forlatt eller tatt fra sine hjem av sikkerhetsgrunner. Disse barna trenger et sted å bo og er ofte satt i fosterhjem systemet. Noen av disse barna kan selv bli vedtatt av deres foster foreldre. Beboerne i Austin, Texas, som ønsker å bli foster foreldre må gå gjennom en søknadsprosessen godkjennes. Denne prosessen krever mange trinn og hver enkelt må følges riktig i tide.

Instruksjoner

• Delta i lokale informasjonsmøte. Austin, Texas, møter er plassert på kontoret på avdeling av familien og Protective Services eller DFPS. Møtene informativ oppstår vanligvis en gang i måneden. Spørsmål vil bli besvart og informasjon vil bli gitt om prosessen.

• Fullføre en søknad. Dette programmet bør være fylt ut i sin helhet og tilbake til Texas DFPS. Dette skjemaet gir avdeling informasjonen til å avgjøre om du oppfyller de grunnleggende kravene. Disse inkluderer 21 eller eldre, deling av informasjon om ditt liv og referanser fra relaterte og nonrelated mennesker, bevis på ekteskap eller skilsmisse nødvendig passere en kriminell bakgrunnssjekk, fullføre en selvstudium og delta på trening.

• Møte med ansatte i DFPS i Austin, Texas. Hvis du oppfyller kravene for å være en foster foreldre, vil de kontakte deg til et møte. Personalet vil vurdere du og din familie situasjon å avgjøre om du er en god passform for det foster bekymre systemet. De vil sørge for at du har et sted for et foster barn å sove, tillate hyppige sikkerhetsinspeksjoner, godtar å holde disiplin fysiske, bli HLR sertifisert, vaksinere alle pets, passerer en tuberkulose test og holde mer enn seks barn, inkludert din egen.

• Delta på et kurs. Austin, Texas, DFPS krever potensielle foster foreldre å delta i en 35-timers opplæring klasse. Det DFPS personalet og foster eller adoptivforeldre forelder lære sammen denne klassen. Klassen dekker materialer som vedlegg problemer, effekter av misbruk og forsømmelse på barn, hvordan systemet fungerer og effekten av foster foreldre på alle involverte. Universell forholdsregler opplæring, er psykotrope medikamenter trening og HLR-sertifisering også nødvendig opplæring.

• Fyll en selvstudium. En saksbehandler vil besøke hjemmet og evaluere levekår. Dette fungerer også som et intervju. Du vil bli spurt spørsmål på familiens historie, personlige interesser og aktiviteter, erfaring du har og hva slags barn du er interessert i å fremme.