Bryllup lykke gaver

November 8

Bryllup lykke gaver

Hvis du deltar på bryllupet til en venn eller et familiemedlem, kan velge den perfekte gaven for å feire deres fagforening være en skremmende oppgave. Kanskje like viktig som å formidle hvor mye du bryr deg om den nye par ønsker dem lykke på fremtidige reise sammen. Hvis du ønsker en nygift par "good luck" på deres spesielle dag, bør du vurdere en gave til sin mangeårige rykte for tiltenkt som heldig.

Leende Buddha

Mens en Lucky bambus plante kan være tydelig asiatisk inspirert gave valg ønske en nygift par lykken, er en leende Buddha-statuen av alle størrelser en utmerket gave å ønske noen "good luck." Betraktet som et symbol på lykke, velstand og tilfredshet, er ler Buddhastatuer vanlige fixtures i asiatiske hjem, hager, kontorer og butikker. Presentere din gave til nygifte i ville rød innpakningspapir eller sammen med røde blomster også være velkommen, så fargen rød er Ærede som et symbol på lykke og velstand.

Fire-Leaf Clover

Mange Anglo-baserte kulturer vurdere fire - leaf clover et symbol på hell, gjør bryllup gaver med denne sjeldne plante det perfekte valget å ønske en nylig gift par "lykke." I keltisk mytologi smaragdgrønt, hurtigvoksende fire-leaf clover symboliserer flere heldig egenskaper med hvert blad: rikdom, kjærlighet, god helse og berømmelse. Det sies også at hvis du har en fire - leaf clover, ingen onde kan skade deg, gjør og fire - firkløver trykt klut, fine Kina eller omsluttet fire - leaf kløver stor "good luck" wedding gaver.

Sølv og

En sølv og er ofte glemt lykke tokenet i den tradisjonelle engelske brude sier "noe gamle, nyhet, noe lånt, noe blått, og en sølv og i hennes sko. Preget i Storbritannia mellom 1551 og 1967, sølv og mynter ble plassert i skoen britiske bruder representerer hell, rikdom og økonomisk sikkerhet. Det er mange selskaper som selger minnesmerke og mynter for bryllup, men for optimal flaks gi mynter til den nye par å bære i deres venstre sko før de sier "jeg."