Homøopati For kaniner

November 15

Homøopati For kaniner

Kanin er ikke alltid tolerante overfor konvensjonell medisin, så Homeopatiske urte medisiner er et godt valg. Homeopathics bør aldri brukes på svært syke kaniner som de fungerer ved å gjøre kaninen sykere før du får bedre, og dette kan føre til døden.

Smertelindring

Gi en kanin som du tror er i smerte willow kvister eller bjørk å tygge vil hjelpe lindre smerter og betennelse. Som kaniner trenger å tygger konstant, kvistene blir godt mottatt av kaniner og kan tilbys regelmessig uten syk effekter. Solsikkefrø og ingefær kan også brukes til å behandle smerter og bunnies vil elske frø som en godbit.

Loppe kontroll

Repelling og kontrollerer loppene, kontroller for kaninen din er sunt og har en effektiv immun system. Fôring Echinacea kan purpurea (Purple coneflower) hjelpe med dette. Plassere lavendelolje på din harens hode eller en bandanna krage vil drive tilbake loppene. Fôring hvitløk til kaninen din vil drive tilbake loppene og drepe alle interne parasitter. Kiselgur bør aldri brukes rundt kaniner, som de har svært følsomme lungene.

Sår og blåmerker

Arnica skjr kan brukes til å behandle en kanin som er blitt bitt eller dårlig-behandlet på en måte å forårsake blåmerker. Arnica er også en vakker plante med blomster som kan bli dyrket i hagen og matet kaniner. Comfrey bladene kan brukes som en grtomslag på blåmerker eller forstuing. Cook blader i kokende vann og bryte den resulterende mash på rammet området med bomull gasbind.

Fordøyelsesproblemer

Fôring comfrey, jordbær eller blackberry blader kan hjelpe med både forstoppelse og diare. Epler og tørket blåbær er rike på pektin, og er svært effektiv til å behandle diaré. Borage er et mildt avføringsmiddel og er lett å vokse i hagen. Kamille er veldig beroligende og lindrer fordøyelsen av kanin. Milk Thistle og Uva Ursi er begge effektiv i behandling av lever og nyre problemer.