Arcylic maleteknikker

November 14

Arcylic maleteknikker

Akrylmaling kan brukes i flere teknikker. Akryl maling er vannløselige. Vann tynner malinger og maling søl kan renses med vann. Akryl er også nontoxic og tørre raskt.

Akvarell teknikk

Lå lerret flat. Hvis lerretet er oppreist, kjøres malinger sammen med denne teknikken. Bruk litt maling. Forberede maling ved å ta små dabs av det å blande med vann. Lage en tynn konsistens med mer vann enn paint. For bakgrunnsfarger, vask store områder i canvas med klart vann. Flyt valgt fargene i vannet. La tørke. Bruk resten av forberedt akryl fargene for din maling. Legger ikke våt colors hverandre, eller de vil blande. Sette våt maling ved siden av en tørr å lage skarpe kanter. Når bakgrunnen av maleriet er ferdig, er det tid å male detaljene. Bruk små børster og Akryl maling direkte fra rørene. Malingen vil være merkbart tykkere og gjør oppholdet på lerretet.

Kniv maleri

Denne teknikken bruker palettkniv en pensel. Denne kniven ser ut som en sparkel, men har en klinge i stedet for en rett kant. Hele male- eller bare en del av maleriet kan gjøres med palettkniv. Holde akrylmaling tykk med denne teknikken. Ikke vann det ned. Hente fargen på kniven og drar maling over lerretet. Et solid område kan skyves på lerretet. Lettere teksturerte områder opprettes lett dra eller berøre lerretet med palett kniven. Dette er en flott teknikk å opprette fjell, trær og menneskeskapte strukturer. For å lage rette linjer, bruke kanten av bladet for å skrape linjen inn i maling.

Sgraffito teknikk

Dette er en teknikk som abstrakte moderne kunst. Start ved å male en grunning på lerretet. Bruk én eller flere farger. La denne kåpen tørk godt. Deretter Bruk et tykt lag med maling over grunning. Ikke la det tørke. Med en stump gjenstand, grunnen mønstre og linjene i det våt belegge så basisfargen viser gjennom. Bruk ikke en skarp gjenstand eller du kan kutte lerretet eller avlyse grunning. Objekter som kan brukes er blyant viskelær, børster, palett kniver og pensel håndtak. Hvis top coat starter tørke, lett spray det med en tåke av vann.