September bil viser i New Hampshire

July 17

September bil viser i New Hampshire

New Hampshire er en av Amerikas mindre stater, men det er mer enn seks ganger større enn Hampshire, engelsk fylket den er oppkalt etter. September bil viser i New Hampshire omfatter New Hampshire største bil og motorsykkel arrangementet, en bil show sponset av en Rochester kafé og et show organisert av en global organisasjon av frivillige.

Cruising sentrum

I 2009 fant Cruising Downtown sted på 11 til 13 september i Downtown Manchester. Arrangørene hevder dette er New Hampshire største bil og motorsykkel hendelsen. Ifølge Cruising Downtown Inc., er en annen begivenhet planlagt 2011 Downtown Manchesters Elm Street på lørdag, September 3. Registreringen åpner kl 8 på parkeringsplassen Brady Sullivan bygningen, utenfor Amoskeag Bridge. Under arrangementet, vil Elm Street bli blokkert fra Bridge Street inngangen til Lake Avenue. Vis området vil bli stengt fra 6 am til 6 PM Veteran's Park stadier er fra kl 10 til 12 pm, og fra 1 pm til 3 pm Rock 101 WGIR FM skal dekke hendelsen. Fra 6 pm 8 pm er det Cruise The Loop Parade on Elm Street. Målet er å lage Manchester versjon av American Graffiti. Det blir levende musikk fra 20: 00 til 10 PM

September klassisk bil Show

September Classic Car Show fant sted på rosa Cadillac Diner, Rochester, på ruten 11, i 2009, og ble sponset av kafeen. Bil viser startet på 4 pm, løp til skumring og inkludert en gigantisk BBQ. WMEX stjerner Gene Vallee og Gary James spilte "Cruisin ' oldies." Det var trofeer og dash plakk og gratis t-skjorter, samt andre premier. Folk ble oppfordret til å delta i 50's antrekk og de beste kledd vant en $50 gavekort.

Årlige antikke og klassisk bil Show

Kiwanis-klubb i Concord feiret sølv årsdagen for deres årlige antikke og Classic Car Show da de holdt deres 25 show i September 2010. Den fant sted ved New Hampshire teknisk Institute i Concord. Spesielle gaver ble tildelt de første 250 bilene. Det var en 50/50 tombola, hvor premien er delt likt mellom veldedighet og vinneren. Det var også Kiwanis gigantiske tombola med Premier inkludert billetter til sportsarrangementer, sertifikater, amerikanske besparelser obligasjoner og ulike automotive elementer. Det var leverandører skjermer Kiwanis mat tilhengeren var på stedet for forfriskninger hele dagen, selge kaffe og smultringer, pølser, hamburger, cheeseburgers og brus.

Andre bil viser

Derry landsbyen Rotary holdt sin tredje årlige bil og sykkel show på Manning Street i Downtown Derry, på 19 September 2009. De co-vert det med Pinkerton Academy Robotics førstelaget. FØRST står for "For inspirasjon og anerkjennelse av vitenskap og teknologi. Arrangementet varte fra 10 am til 3 pm og det var flere klasser og trofeer, med alle inntektene går til lokale veldedige organisasjoner. De livet etter the lys Car Show også fant sted på 19, på Daniel Webster Highway Center havna, fra 8 am til 3 PM Det var driver premier, 50/50 utlodning og moro for barna også.